![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
τι θα ελεγαν τα αγαπητα μελη του φορουμ μας στο Ηράκλειο να κανονισουμε να πιουμε κανενα καφεδακι και να τα πουμε απο κοντα, ακουω προτασεις για μερα και ώρα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία ιδέα Σταύρο ....
![]() Για να δούμε, τί θα προτείνουν οι συντοπίτες σου ;;;
|
|||
|
|||
![]()
Βρίσκομαι στο Ηράκλειο για δουλειές μέχρι την Παρασκευή. Εάν κανονίσετε μέχρι τότε πες μου να έρθω κι εγώ στον Καφέ. 697 46 97 973.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατρε μεσα και εγω!!!τωρα που εδιωξα γυναικα και παιδια στην πεθερα!!και καφε και βολτες!!αυριο παμε βολτα ετσι?!!
|
|
|||
|
|||
![]()
τωρα επεστρεψα απο το νοσοκομειο μου εκατσε κατι εκτακτο θα μιλησουμε το πρωι στο τηλέφωνο
|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα απογευματάκι μέσα αν θέλετε, περιμένω σήμα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οκ Σταυρο!!albatros νεσα για το απογευμα!οσοι θελουν τωρα το πρωι ειμαι ελευθερος για τρελες!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παίδες !!
Αλλα βάλτε και καφέ για μετά το Πάσχα για να προλάβουν να το δουν και άλλοι |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια η ιδεα σταυρο αλλα ασε ενα περιθωριο να προγραμματισουμε και μεις οι εκ του λασιθιου τις υποχρεωσεις μας και να παρευρεθουμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
καποιος να βρεθει να ξυπνησει τον giorgosgs απο ιεραπετρα γιατι εχει χαλαρωσει τελευταια και δεν ακολουθει πουθενα!!!!!γιωργοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
XANIA ΚΑΦΕΣ - Δευτέρα 22/03/2010 στο seaU | EOD-K9 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 26 | 22-03-2010 18:50 |
XANIA ΚΑΦΕΣ 24/03/2010 21:00 στο seaU | EOD-K9 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 14 | 19-03-2010 11:26 |
XANIA ΚΑΦΕΣ 10/02/2010 21:00 στο seaU | EOD-K9 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 54 | 15-03-2010 16:16 |