![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια χαρά,
Έχει δοκιμάσει κανίς τα aftermarket αξεσουάρ λασπωτήρες κτλ για το πρόβλημα νερά-λάσπες που ψεκάζει ο πίσω τροχός στο αριστερό πατουμενο-μπατζάκια οδηγό-συνοδηγό στα GS 1200…. ![]() Υ.Σ. Το πρόβλημα είναι με το ON-ROAD USE όταν φοράμε τα καλά μας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
H δική μου λύση επειδή όντως το θέμα είναι ενοχλητικό:
Πίσω λασπωτήρας από Αμερική Products Οι τιμές είναι αυτές που βλέπεις (εγώ πήρα το τύπου κάρμπον) και η παράδοση ήταν πολύ καλή. Επιβάρυνση επιπλέον 2 ευρώ τελωνείο και τα ταχυδρομικά. Τελικά το συνολικό ποσό περίπου 68 Ευρώ και η εφαρμογή άψογη. Πολύ χρήσιμο αξεσουάρ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Που τα ξετρυπώνεις ρε ντόκτορ ?????????????????? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου λίγο ψάξιμο στο δίκτυο θέλει και να μην φοβάσαι να ρωτήσεις αυτούς που έχουν ασχοληθεί πριν από σένα.
(Η παγκοσμιοποίηση έχει και μερικά καλά!! ) Αλλιώς θα είσαι αναγκασμένος να τα χρυσοπληρώνεις στον κάθε έλληνα "αντιπρόσωπο", αλλά ανοίγουμε άλλη κουβέντα που πονάει.. |
|
|||
|
|||
![]()
εγω φοραω τον πισω λασπωτηρα της wulderlich και ειμαι πολυ ευχαριστημενος καθως οδηγω χειμωνα με βροχες,πεταει ελαχιστα αν πεσεις σε καμια τεραστια γουβα με νερο αλλα θελει προσπαθεια.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ευχάριστο για τής πληροφορίες…
Και της φωτο… Η πληροφορία κατά πόσο αποδίδουν είναι το πιο σημαντικό απ όλα… Thanks… ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για να μην λερώνονται τα παπούτσια χρειάζεσαι αυτό:
Eσωτερικό φτερό Boxer-Design BMW R 1200 GS/Adv. όλα τα μοντέλα by: Boxer-Design - MotoRAID το χα στο προηγούμενο gs μου και ήταν άψογο |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ GS 1200 | pap | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 24-09-2010 18:40 |
ΒΟΗΘΕΙΑ! ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ! | sotaris | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 12-04-2010 23:32 |
ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΗΧΑΝΗΣ??? | GSakias | Γενικά - Αναβάτης | 20 | 02-03-2010 15:38 |
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | Gazi | Κράνη | 12 | 23-05-2009 13:39 |