![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αγόρασα την καινούρια R 1200 GS τον περασμένο Μάρτιο και έκανα το service των 1000 km εκεί που την πήρα (Μιχαλακοπούλου). Στα 2600 km μου άναψε το φωτάκι του λαδιού εν κινήσει και για λίγο. Το ξανάκανε την επομένη που την πήρα και ελέγχοντας την στάθμη του λαδιού, διαπίστωσα ότι ήθελε λάδι. Ετσι πήγα στο service όπου μου συμπλήρωσαν 400 ml. Τους ρώτησα μάλιστα αν ήταν φυσιολογικό αυτό και μου είπαν ''ναι, το γράφει και το manual''.
Δηλαδή, αν πάω από την Αθήνα στην Ξάνθη και γυρίσω τί θα γίνει; Θα σταματάω στην Εθνική να συμπληρώνω λάδι; Δεδομένου ότι είμαι νεώκοπος στο συγκεκριμένο μοντέλο, με εξαιρετικό ενδιαφέρον περιμένω την γνώμη έμπειρων αναβατών του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις παρατηρήσεις σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
με λιγα λογια, ναι ειναι φυσιολογικο για GS, ναι καιει απο λιγο εως αρκετα και σε γρηγορο ταξιδι στην διαδρομη που λες θα χρειαστεις συμπληρωμα!!!! Το ποσο δεν μπορει να στο πει κανενας, εξαρταται απο διαφορους παραγοντες!!! Ειναι ενα τιμημα που πληρωνεις λογω αεροψυξης (στα νηματα που θα ψαξεις θα βρεις το γιατι) με αντάλλαγμα την οποια οδικη ικανοποιηση σου προσφερει περισσότερο η GS εν συγκριση με άλλα διτροχα της ιδιας κατηγοριας και υδροψυκτα!!! Συμβουλη: βαζε 20/50 ορυκτελαιο ολον τον χρόνο (αυτο λεει και η μαμα) και τα φαινομενα θα μειωθουν αρκετα!! Last edited by GeorgeP; 28-05-2010 at 14:13. |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου ετσι ειναι αυτοι οι κινητηρες! Ειναι φυσιολογικοτατο! Λενε βεβαια πως οταν φτασεις καποια χιλιομετρα σταματαει να καιει σε μεγαλο βαθμο και η συμληρωση απαιτει πολυ λιγοτερα ml! Εγω που την πηρα με 23000 μοντελο του 08 και εχοντας κανει 2000, δεν χρειαζεται καθολου συμπληρωση! Το αλλο που λεγεται εδω ειναι πως καποια αλλα λαδακια (ορυκτελαια παντα) καιγονται πολυ πιο λιγο απο τα castrol! Παιζει ρολο και το ιξωδες του λαδιου, που την οδηγεις και τις θερμοκρασιες που την οδηγεις! Για καλοκαιρι Ελλαδα χρειαζεται 20-50!
Αυτα, αν εκανα πουθενα λαθος διορθωστε με! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ.
( Να υποθέσω δηλ. ότι στα μεγάλα ταξίδια σας σταματάτε και βάζετε λάδι; ) Last edited by Evris; 28-05-2010 at 14:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω τι λάδι σου βάλανε στο service των 1000 χλμ...αλλά υπ' όψιν ορυκτέλαιο 20-50 τουλάχιστον έως τα 10.000 χλμ. Μπορεί να καίς λίγο τώρα που είναι καινούρια αλλά δεν σταματάμε να βάλουμε λάδι...Αν σου ξανανάψει το φώς λαδιού έχεις άλλο πρόβλημα...!!
|
|
|||
|
|||
![]() η δικια μου με 80000 χλμ δεν ζηταει ποτε λαδια και δεν μου ζητουσε και ποτε....
![]() 400 ml....μου ακουγονται πολλα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στα τιμόνια αγόρι μου, εξατμίζει λαδάκι.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εξατμιζει τα λαδια απο το τιμονι;;;;;;
![]() κοιταξε το....μεγαλο προβλημα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κ εμένα μου φαίνεται υπερβολικό να συμπληρώσεις τόσο λάδι!!!...αν σου το ξανακάνει τότε πρέπει να ψαχτεις λίγο πιο πολλή στο συνεργείο σου!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
f800gs, χάνει λάδια; | aeriko | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 19 | 15-12-2009 21:33 |
καιει λάδια...πολλά?gs1150 adv? | batman | Τεχνικά θέματα διάφορα | 64 | 07-08-2009 16:46 |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 12:22 |
Τελικά κάθε πότε λάδια; | NLS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 27-05-2009 01:34 |