![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους!!
Απο την επομενη εβδομαδα , θα ξεκινησω το νεο Gadget Project , για Head Uo Display στο Κρανος!! Εχω δει μερικες αρκετα καλες ιδεες σε διαφορα Site που κανουν Innovations , θα σας κρατω ενημερους με Photo απο το Projectaki!! Παραθετω μια εικονα , του τι περιπου θελω να ειναι το αποτελεσμα. Εχω μερικες ιδεες , αλλα θελει δουλεια. |
|
|||
|
|||
![]()
Περιμένουμε Γιάννη!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο φαίνεται
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
η Εικονα που βλεπετε δυστηχως ειναι απο ετοιμο προιον που πωλειται...
Αλλα θεωρω οτι μπορει να γινει καλυτερη δουλεια , απλως θελει μερακι και ψαξιμο. Θεωρω οτι μια LCD οθονη Υγρων Κρυσταλλων , 2x3 Inches , με ενα Controller θα κανει δουλεια... Πως ειναι οι οθονες που εχουν τα Old Classic Calculators? ε καπως ετσι. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία ιδέα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα ψαξω και θα σας κρατω ενημερους!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο!
Στα πόσα εκατοστά από τα μάτια θα είναι, για να γίνεται εύκολα η εστίαση και να μην αποσπάται η προσοχή από τον (out of focus) δρόμο; Στα μαχητικά αεροσκάφη, το HUD είναι πολύ μακριά από τα μάτια και δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1 Πολύ ωραία ιδέα, καλή δύναμη! Ο gemara έχει δίκιο, η απόσταση που θα έχει από τα μάτια είναι ένα θέμα. Πρέπει να βρεις τρόπο να δώσεις ''βάθος''. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστα ολα τα παραπανω , αλλα απο την αλλη , εχω μια ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη παλαιου τυπου , απο τις πρωτες , που εχουν κλειστρο σκοπευσης , με ενα Mini HUD. Εκει πως το εχουν κανει ?
Η αποσταση απο το την υριδα του ματιου , μεχρι την εξοδο του κλειστρου , ειναι οσο περιπου ματι -- γιαλι του κρανους. Μολις δωσω το μαθημα στο ΕΑΠ , απο τις 25 και μετα , θα λιωσω στο Design , η αρχικη ιδεα μου εχει κολλησει απο ενα παλιο TV Show. Last edited by sansiro.sugata; 15-07-2010 at 16:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά τα λες.
Στην φωτογραφική πως το κάνουμε? αλλά ισως να υπαρχει θέμα ασφάλειας με την μοτοσικλέτα. θελω να πω οτι αναλογα με την ηλικία, το νεταρισμα απο μακρυα στα κοντά παίρνει καποιο χρόνο, ο οποίος μπορει να μην ειναι μεγαλης σημασίας κατα την φωτογράφηση, αλλα κατα την οδηγηση ? Κανε ενα τεστ. Προσπαθησε να νεταρεις πανω σε ενα μυγακι στην ζελατίνα του κράνους σου. Αν το κανεις χωρίς προβλημα, τοτε και το HUD πιθανον να "δουλεψει". Αλλιως φτιαξε HUD για την ζελατίνα της μηχανής και όχι του κράνους ! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW helmet | vpentza | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 09-07-2010 10:26 |
arai helmet | psalidasgs | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 08-07-2010 11:39 |
Project -- Θορυβος Μηδεν στο bmw r1100gs | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 03-04-2010 20:45 |
BMW G.I.N.A Project | gma21 | Αυτοκίνητο | 3 | 30-06-2009 22:11 |
Great Italian Motorbike Display 1950 | syan | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 19-06-2009 00:29 |