![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σου ρε Πάνο τοπογράφε!
Ωραίο ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() εντυπωσιακο....
![]() εγω ειχα μεινει στις εικονες απο τον ΛΟΥΚΥ-ΛΟΥΚ.. ![]() ευχαριστουμε πανο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιώτη ..... πολύ ενδιαφέρον !!!
Πριν 20 μέρες, ήμουν στο Κιάτο, στον σταθμό του προαστιακού. Περιμένοντας λοιπόν 40 λεπτά κ μην έχοντας κάτι άλλο να κάνω, παρατηρούσα τις εγκαταστάσεις (ολοκαίνουριες κ εντυπωσιακές) .... Γενικά, μ' αρέσει όταν κοιτάζω κάτι, να το παρατηρώ σε βάθος κ όχι απλά να το "βλέπω"...... ![]() Μου έκανε εντύπωση λοιπόν, η "αλφαδιά" των ραγών, η "τάξη" που είναι ριγμένες κ τοποθετημένες οι πέτρες, αλλά κ η τέλεια απόσταση μεταξύ των ξύλων/βάσεων των ραγών .... Και αναρωτιόμουν ..... ερεεεε Πακιστανοί που θάχουν δουλέψει κ θάχουν χύσει τον ιδρώτα τους εδώ μέσα, για να βγει αυτό το αποτέλεσμα ..... ![]() Αλλά όπως φαίνεται, η τεχνολογία έχει "ξεπεράσει" τους Πακιστανοαλλοδαπούς ![]() Ευχαριστούμε ...... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ενδιαφέρον πράγματι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ενδιαφέρον!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλό...........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι μαθαίνει κανείς με το διαδίκτυο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλό...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό Πάνο!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μωρό έπεσε σε γραμμές τρένου... και σώθηκε | Kwstas_kef | Κόσμος | 6 | 16-10-2009 23:55 |
Πώς βλέπουν οι αρχηγοί κρατών, από "διαφορετική σκοπιά" ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 11 | 20-08-2009 15:32 |
Πώς απαντούν οι επαγγελματίες, σε περίοδο αναδουλειάς, στην ερώτηση | danaos | Χιούμορ | 10 | 14-08-2009 10:53 |
Πώς κλείνουμε το πορτάκι του CD-ROM | Alext | Χιούμορ | 5 | 26-06-2009 21:27 |
Η Μοτοσυκλέτα σε 20 χρόνια., Πώς φαντάζεστε ότι θα είναι τότε οι μοτοσυκλέτες; | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 28-01-2009 14:37 |