![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα εδώ που τα λέμε, φόρουμ δίχως τους Γιώργους του είναι άνοστο πράμα!
Εμένα μου λείπουν τελευταία! πάει μεσάνυχτο και τους ψάχνω. Ο ένας με κατεβατά-σεντόνια, με το μπλεδάκι του να υποστηρίζει τους πρασινοπαπάρηδες, με τις βιβλιογραφικές αναφορές του σωρηδόν, με τα κόντρα-ξύρισμα ποσταρίσματα, με τα "χωσίματα" για τα σαράβαλα που καβαλάμε, γοητευτικά ανορθόγραφος... Ο άλλος, σπαρτιάτικα λιγόλογος, πάντα με σημασία στα γραφόμενα και όχι στα fonts, γλωσσολάγνος και βιντεολάγνος, τιμά ως καβαλλάρης ηλικιωμένες και νεαρές, συλλέκτης αποτσίγαρων τελευταίως... Πού είστε ωρέ Γιώργηδες;;; Καλά σας μπάνια και καλές διακοπές! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον γεμίζουν μπαταρίες
για να επιστρέψουν δριμύτεροι... ![]() Γειά σου Νότη με τις (άψογες) περιγραφές σου!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Υπομονή....χτες βράδυ τον κουρδισα(GeorgeP), λέγοντάς του ότι ησύχασε το φόρουμ.... και πρέπει να μπεί επειγόντως...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ειδικα εγω που με εχει στην μπουκα.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφιερωμένο.....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει και καλύτερο που μόλις θυμήθηκα....από παλιά εκδρομή στην Γραβιά.
![]() θα με σκοτώσει ο Γιώργος....... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Α-χα,βιντεο ντοκουμεντο ![]() Ακομη και ο Ιαπων ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() γνωστη η καψουρα του γιωργη,για τα θηρια μας....
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα μάτια στον ουρανό! - Που θα είναι ορατή η βροχή των Περσείδων | gsmaniac | Περιβάλλον | 13 | 12-08-2010 13:10 |
Χρόνια Πολλά στους Γιώργηδες !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 60 | 27-04-2010 13:38 |
Ποιές είναι οι ενδείξεις του Stress | skippybi | Υγεία | 2 | 11-11-2009 07:40 |
Εδώ Παπάς....εκεί Παπάς....Που είναι ο Παπάς? | zastava | Χιούμορ | 2 | 21-10-2009 13:02 |
Που είναι τα KTM; | NLS | Άλλες εταιρίες | 72 | 30-07-2009 16:18 |