![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδες...Σχεδιαζω ταξιδακι περιπου 7 ημερων στην περιοχη του εθνικου δρυμου της Βαλια Καλντα μετα...συνεπιβατου....!Υπαρχει κ προιδεασμος για 2 διανυκτερευσεις σε σκηνακι(απο παρελκομενα ειμαι πληρης,λογω..επαγγελματος..).Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω,ειναι λογω του οτι σκοπευω να περασουμε τις υπολοιπες νυχτες στο καταφυγιο της Βωβουσας,απο οπου κ θα κανουμε τις εξορμησεις μας,πεζοπορικες κ δικυκλιστικες,αν ξερει καποιος κατι αλλο,οτιδηποτε,οπως προτεινομενες διαδρομες η μερη διαμονης,αξιοθεατα κ.α.Εχει βεβαια προηγηθει μια σχετικη μελετη/ενημερωση απο το διαδυκτιο,αλλα κατι απο πρωτο χερι που λενε,θα ηταν ιδιαιτερως βοηθητικο...Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας..Παντα φιλικα,stukas..
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα φίλε μου. Έχουν γραφεί πάρα πολλά για την περιοχή σε αυτό το forum. Στη Βωβούσα που πηγαίνεις έχει φύλακα και ενημερωτικό περίπτερο και αναλυτικούς χάρτες. Πάντως δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για επίσκεψη αυτή την περίοδο.
Καλά να περάσετε |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου, μεσοβδόμαδα μπορεί να είστε και μόνοι σας στο καταφύγιο, πήγα την Τρίτη βόλτα και μου είπαν ότι πλέον μόνο Σ/Κ έχουν κόσμο.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βάσεις για βαλίτσες για G 650 gs (single) sos την πέμπτη φεύγω για ταξίδι | dimitrisd | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-08-2010 12:52 |
Πληροφοριες για ταξιδι στην Ευρωπη | georgekostas | Info ταξιδιών εξωτερικού | 9 | 03-09-2009 12:50 |