![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή σας έχω καταλάβει μερικούς από εδώ ότι από τότε που μπήκατε στο club των Χαρλεάδων στο Γκάζι και είδατε τα μωρά που έχουν εκεί μέσα
![]() ![]() 2011 Harley-Davidson Motorcycles | Harley-Davidson USA Για περισσότερη πόρωση κάντε κλικ εκεί που λέει: "Play the Video" για να πάρετε ιδέα από το αμέρικαν λάιφ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τί να πω!
Τις Harley ποτέ δεν τις γουστάριζα! Τώρα με τον τρελλοXarlea, έχω αρχίσει και τις βλέπω με άλλο μάτι. Αν πάρω και καμμιά για βόλτα........ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ...Harley για βόλτα εννοώ! |
|
|||
|
|||
![]()
Πώς με πιάνεις!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και με 80% έκπτωση να μου έδινες τέτοια μηχανή δεν ξέρω αν θα την αγόραζα…
Δεν με εκφράζει καθόλου. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εμένα μου αρέσουν κάποια μοντέλα της
|
|
|||
|
|||
![]() εγω δεν μπορω να αγορασω χαρλευ.........γιατι δεν φτανουν τα φραγκα..
![]() οι μηχανες αυτες ειναι μεγαλοι κουμπαραδες......συνεχεια πρεπει να χωνεις φραγκα..... ![]() οι τυποι που εχω γνωρισει εγω ομως,ειναι ολα τα λεφτα...... ![]() υπαρχει μεγαλη συντροφικοτητα,ειναι γλετζεδες,ταξιδιαρηδες και τα καλυτερα παιδια..... ![]() και προφανως δεν ειναι στην καθημερινοτητα,οι τυποι που βλεπουμε στις συναντησεις τους..... ![]() να μην αρχισουμε να μιλαμε για τα κοριτσια τους..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μα γί´ αυτό σκας??????
Έλα 1 βράδυ στη Λέσχη.... ΑΠΛΑ πράγματα.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όχι πια «κακά παραδείγματα» στα promo-video… | skippybi | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 11-08-2010 18:07 |
Harley | gemara | Αστεία Video | 5 | 17-06-2010 19:50 |
Harley fotos ..... | Xarleas | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 21 | 07-06-2010 23:11 |
harley-ferrari | essel | Άλλες εταιρίες | 7 | 21-08-2009 12:53 |
Promo videos BMW | GS_maniac | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 2 | 28-12-2008 23:29 |