![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πωλειται η μπουμπου : R 1200 GS μοντελο 2005.Ο λογος που την πουλαω ειναι οτι μου εκατσε ενα σχεδον καινουργιο 1200 μοντελο 09 με 5000 χλμ το οποιο ειναι του μελος μας siergio.O siergio την πουλαει επειδη εκλεισε ενα adve.
Εχουμε και λεμε,η μηχανη ειναι ασπρη με 25000 και σε αριστη κατασταση.Στην κατοχη μου την εχω 1,5 χρονο και εχω κανει 4000 χλμ.Οταν την πηρα της εκανα το service των 20000 και στις 23000 πριν 4 μηνες εβαλα λαστιχα στον περιστερα μεσω της ομαδικης.Πριν 1000 χλμ μου δακρυσε η τσιμουχα του καρτερ και κατοπιν επικοινωνιας με την m&s αποφασισα να αλλαξω και δισκο πλατο για να γλιτωσω τα εργατικα που θα αναγκαζομουνα σε κανα χρονο και επισης ξαναεγινε servise.Υπαρχει book service, μπαγκαζιερα givi e55 και αυτη ειναι 4 μηνων.Η τιμη της 9500 euro.Υπαρχουν τα παραπανω με αποδειξεις. Φωτο θα ανεβασω το απογευμα. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Βασίλη με το καλό η καινούργια,
αν και η δικιά σου καινούργια είναι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕ!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω αντρικο!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν ειναι Θαναση να πουλησουμε την μηχανη για να πιουμε καφε,τοτε γαμ.......Θα περασω την τριτη για καφε!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό να τη δεχτείς Βασιλάκη!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() [IMG=http://img696.imageshack.us/img696/1325/vas068.jpg][/IMG] Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό Μπιλάκο .... οι "αλλαγές" ...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλοπούλητη Βασίλη!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
2 κρανοι ενα agv stealth και ενα airoh miro... | L3f | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 3 | 04-01-2010 21:51 |
Το νεο μοντελο της BMW...μονο για γυναικες!!! | georgekostas | Χιούμορ | 15 | 20-08-2009 21:25 |
ενα κουιζ για να σας δω | Alext | Διάφορα | 23 | 07-07-2009 15:07 |
ΒΑΛΙΤΣΕΣ (bmw) για το νεο F650GS | melpo | Ζήτηση | 10 | 29-06-2009 18:26 |