![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
I Α T Ρ Ι Κ Η Ε Π Ι Σ Κ Ε Ψ Η !!!
> Ένα ζευγάρι πάει στο σεξολόγο. > > "Τι μπορώ να κάνω για σας;" ρωτάει ο γιατρός. > > "Θα μας δείτε να κάνουμε σεξ;" ρωτάει ο άντρας.. > > Ο γιατρός παραξενευεται αλλά συμφωνεί. > > Όταν τελειώνει το ζευγάρι λέει ο γιατρός: > > "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον τρόπο που κάνετε σεξ και τους χρεώνει50ευρώ. > > Αυτό γίνεται για μερικές εβδομάδες στη σειρά. > > Το ζευγάρι κλείνει ραντεβού, το κάνει μπροστά στο γιατρό, τον πληρώνει και φεύγει. > > Κάποια στιγμή ο γιατρός ρωτάει: > > "Τι ακριβώς προσπαθούμε να βρούμε;" > > Και ο άντρας απαντάει: > > "Α, τίποτα. > > Η κυρία είναι παντρεμένη και δεν μπορούμε να πάμε σπίτιτης. > Το ίδιο κι εγώ, οπότε δεν μπορούμε να πάμε ούτε στο δικό μου σπίτι.... > > Το Caravel χρεώνει 90 Ευρώ.. > > Το Intercontinental χρεώνει 108 Ευρώ. > > Το Ledra Mariott χρεώνει 147 Ευρώ. > > Εμείς το κάνουμε εδώ με 50ευρώ και παίρνουμε και 40ευρώ επιστροφή από την Αlico !! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί μου βάζεις ιδέες.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΑΡΛΕΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ | MARK | Αστεία Video | 3 | 07-06-2010 00:11 |
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ | PortoLeone | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 15 | 02-02-2009 14:06 |