![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
1.Να μου φέρει μια off shore εταιρεία να έχω να παίζω.
2.Να με κάνει δημόσιο υπάλληλο σε ΔΕΚΟ (αν γίνεται υψηλόβαθμο). 3.Αν δεν κάτσει το 2, να με κάνει βουλευτή (όχι στη Ντόρα πάντως). 4.Να μου φέρει μερικά λεφτά για τα πρώτα έξοδα του 2011, γιατί υπάρχουν! (και λεφτά..και έξοδα). 5.Να με γιατρέψει από το Αλτσχάιμερ! (δε θυμάμαι πότε τα φάγαμε μαζί ρε Πάγκαλε..) 6.Να πάρει πίσω τα πτυχία μου και να μου δώσει βύσματα και άκρες για να βολευτώ. 7.Να μου μικρύνει το μήνα αφού δε μπορεί να μου μεγαλώσει το μισθό! 8.Να με πάρει υπάλληλο του (αν δεν κάτσει το 2 και το 3) για να δουλεύω και να μου πληρώνει και το ΙΚΑ. 9.Να με ξανακάνει φοιτητή γιατί όσο και αν σπούδασα οικονομικά, δε μπορώ να καταλάβω την οικονομία στην οποία ζω.. 10.Αντί για δώρα, φέτος να μοιράζει: ένσημα, πετρέλαιο, βενζίνη, ελπίδα, συνείδηση, μνήμη.. προσωπικά σε μένα μπορεί να φέρει και μια μηχανή! (δε θα πω όχι) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ζητάς πολλά. Δεν μπορώ να σου τα φέρω όλα. Για να σου φέρω λίγα από αυτά θα σου τα πάρω από το ΔΩΡΟ σου.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω να φανεί καλός φέτος ο Αγιοβασίλης..
![]() ![]() Του ζητάς πολλά και δύσκολα.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απάντηση Αι Βασίλη:
Να πας να στα πάρει ο Πάγγαλος δεν μπορεί κάποια καβάτζα θα έχει να τα κολατσίσουμε παρέα, πάλι! |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητέ Αη Βασίλη...
Εγώ βασικά δεν θέλω τίποτα,αλλά αν τύχει και περάσεις απο τα μέρη μας,φέρε κανένα δωράκι για τα μικρά παιδιά και κάτι ξεχωριστό για την σύζυγο... αν πάλι έχεις χώρο στο σακούλι σου (λέω αν!) και θέλεις να μου κάνεις δώρο,θέλω ένα φτωχο κιτ ανάρτησης και τελικό ακράπα για την μηχανούλα μου. Εκεί που θα πας για να τα πάρεις,να τους πεις ότι είναι για το σπριντ st και όχι το rs! πρόσεξε,ΓΙΑ ST!κοίτα μην σου δώσουν τίποτα λάθος γιατί πες τους θα πάω μετά απο εκεί και θα γίνει της κακομοίρας!θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα! ΥΣ= αν γίνεται το τελικό να είναι ανθρακόνημα. ευχαριστώωωωω ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"ΒΙΒΛΙΟ" συλλυπητηρίων για τον Βασίλη (ekatontarxos) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 378 | 27-04-2013 20:15 |
Γράμμα ΑΠΟ τον Άγιο Βασίλη | george1968 | Διάφορα | 13 | 14-12-2010 19:13 |
Γράμμα στο παιδί σας από τον Άγιο Βασίλη | george1968 | Διάφορα | 6 | 06-12-2009 12:19 |
Τί περιμένω από τον Άγιο Βασίλη.... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-12-2008 14:57 |