![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μου τι δίνει που ενώ εμφανίζουν την Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία σαν "υπερχρεωμένους" και "αδύναμους κρίκους" του ευρώ, δεν βάζουν στην ίδια μοίρα τη μεγαλοδύναμη και καθ' όλα "υγιή οικονομία" της Γαλλίας ή ακόμα και της Γερμανίας...........................
![]() ![]() World debt comparison: The global debt clock | The Economist Εγώ πάντως το σκέφτομαι να μετακομίσω Ταρζανία ή Μοζαμβίκη............. ![]() Για τους κυρίους προτείνω Λευκορωσία (Belarus)..................... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συνέχεια ανεβαίνει
![]() |
|
|||
|
|||
![]() καλή επιλογή..... και το ψάρι δεν έχει χοληστερίνη ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι Αφρικανοί κ οι Ασιάτες,
πώς καταφέρνουν κ είναι πράσινοι ???? ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σαστίζει ο νους τού ανθρώπου με αυτό το ρολόι!!! | Xanthi | Χρήσιμα | 21 | 16-12-2010 12:10 |
Το καλύτερο Video που έχω ανεβάσει .... δείτε το σε Full Sreen | frits | Χιούμορ | 25 | 20-11-2010 10:08 |
Πολλές και ωραίες ΦΩΤΟ από το παγκόσμιο κύπελο | frits | Διάφορα | 7 | 23-06-2010 09:34 |
Το πιο ακριβές ρολόι του κόσμου | syan | Διάφορα | 5 | 26-02-2010 00:35 |
Είδε το ''χρέος - μαμούθ'' και έμεινε... κάγκελο | nek21 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 10 | 16-10-2009 13:06 |