![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μια μερα παει στον σεξολογο ενας τυπος σκετο ψυχολογικο ρακος! Ο γιατρος μολις τον ειδε ετσι, τον λυπηθηκε.
"Τι προβλημα εχεις ανθρωπε μου;" τον ρωταει. "Ας τα γιατρε μου.Κοντευει να μου στριψει.Νεος ανθρωπος και δεν μπορω να κανω σεξ!" "Ελα,μην κανεις ετσι,θα το φτιαξουμε."του απανταει ο γιατρος. "Θα παιρνεις αυτα τα χαπακια μια ωρα πριν το σεξ,και ολα θα διορθωθουν." Περναει μια εβδομαδα και τσουπ!,να σου παλι ο τυπακος στο γιατρο. "Γιατρε μου,τιποτα!Δεν αντεχω αλλο τετοια ζωη."Θελω να πεθανω!" "Προς θεου!Τι ειναι αυτα που λες!Η επιστημη σημερα κανει θαυματα.Παρε τη διπλη δοση και ελα παλι σε δεκα ημερες." Πραγματι μετα απο δεκα μερες, ο τυπακος παλι στο γιατρο σε κακο χαλι. "Τιποτα;" "Τιποτα γιατρε" "Μα δεν μπορει!Σου εδωσα τα πιο δυνατα φαρμακα!" Γυριζει τοτε στη βοηθο του,μια διμετρη θεα και της λεει: "Σε παρακαλω,πηγαινε μαζι του στο εξεταστηριο μηπως και μας εχει ξεφυγει κατι στη διαγνωση." Η βοηθος του οντως με τον τυπακο,μπαινουν στο εξεταστηριο και κλεινουν την πορτα για τα περαιτερω. Περναει μια ωρα,περνουν δυο,τρεις,και ξαφνικα ανοιγει η πορτα και ο τυπακος βγαινει μες στην καλη χαρα! Η βοηθος απο πισω του σε κακο χαλι να μην μπορει να σταθει. "Μα τι δεν μπορεις; Τη σακατεψες!" του λεει ο γιατρος. "Ε, αμα βρω, μπορω!" |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηλεκτρικο προβλημα | sotaris | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 24-09-2010 16:21 |
προβλημα στο ΑΒS | commander | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 13-04-2010 20:50 |
προβλημα με κραδασμους | explode | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 23-09-2009 16:01 |
Ιατρικο προβλημα ενω οδηγειτε??? | Alext | Αυτοκίνητο | 4 | 08-06-2009 19:53 |
προβλημα με το διαφορικο | jj14 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 16-03-2009 12:26 |