![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
BMW 1100 gs είναι το καμάρι μου και αντιμετωπίσω το εξής πρόβλημα!
Το πρωί τώρα με το κρύο δεν παίρνει εύκολα μπρός! Συμπεριφέρεται σεν μπουκωμένη!Πρέπει να τραβήξω το τσοκ αρκετά ώστε να πάρει! Η μηχανή είναι μια χαρά λειτουργικά και από όλες τις απόψεις και ιδιαίτερα προσεγμένη! Πως θα μπορούσα να αντιμετωπίσω το συγκεκριμένο θέμα του πρωινού;; Έχω σκεφτεί μέχρι και μπουζί ιριδίου να βάλω!! Ήδη η μηχανή έχει ΚΝ και εξάτμιση ελεύθερας πάνω! Ξαναλέω η μηχανή είναι άριστη μηχανικά και στα σέρβις της τακτική και τα πάντα! |
|
|||
|
|||
![]() Μήπως δεν τη γυρίζει σωστά η μπαταρία ??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά που μου το θύμησες, η μπαταρία είναι ολοκαινουρια, πριν ένα μήνα μπήκε! Η μηχανή είναι 2500 χλμ μετά το σέρβις!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οκ αλλά τη κάνει καλά τη μηχανή όταν μιζάρεις .
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα μπουζί ιριδίου, θεωρητικά πάντα, σε βοηθούν όταν δεν "έχεις" πολύ ρεύμα διαθέσιμο αλλά η διαφορά που κερδίζεις είναι έως και αμελητέα, μάλλον με αυτά κερδίζεις σε βελτιωμένη καύση και μεγαλύτερη περίοδο χρήσης/αλλαγής μπουζί.
Δηλώνεις όμως ότι το ρεύμα σου είναι επαρκές, διαθέσιμο. Αρα δεν είναι εκεί το πρόβλημα... Ποιά η χρήση του τσοκ που εσκεμμένα ο Γερμανός σου το επιβάλλει κατά την εκκίνηση ? Πουσάρει το μείγμα για να αντιμετωπίσει την έλλειψη αέρα ή βενζίνης λόγω διάφορων παραγόντων όπως πχ η χαμηλή θερμοκρασία. Με το φίλτρο αλλά και την ελευθέρας έχει ταράξει λίγο την ισορροπία του μείγματος και σε περιπτώσεις πχ χαμηλότερης θερμοκρασίας αναζητά το πουσάρισμα που δίνει το τράβηγμα του τσοκ. Όλες μα όλες οι μοτό έχουν τσοκ....στη δική σου είναι χειροκίνητο, στη δική μου φροντίζει η μονάδα ελέγχου να "τραβάει" το τσοκ κατά την εκκίνηση ![]() Παρατήρησε μια 1200 κατά την εκκίνηση, θα δεις ότι οι στροφές είναι πάνω από το ρελαντί κατά την εκκίνηση και διατηρούνται εκεί για λίγη ώρα... |
|
|||
|
|||
![]()
Οπότε δεν προκύπτει κάτι το παθολογικόν στην περίπτωση του ε;;
Οι άσπροι καπνοί που βγάζει όταν βάζει μπρός με το τσοκ παίζουν ρόλο; Όπως προείπα συμπεριφέρεται σαν μπουκωμένο! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |