![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και το original είναι από εδώ, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις!
Alexandroupoli online: Εξαγγελίες Πρωθυπουργού για εξετάσεις οδήγησης στην Τουρκική γλώσσα και τουρκόγλωσσα ΚΕΠ!!! |
|
|||
|
|||
![]()
χωρίς παρεξήγηση....
σ΄ενα show του ο Τζιμακος (πανουσης) είχε πει σε εναν θεσαλονικιό άντε βρε σεις... Νότια Σκόπια ![]() ![]() ΥΓ για πλάκα το γράφω ΜΟΝΟ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου δυστυχως μας εχουν παρει και αυτοι στην πλακα.παντως αν δεν εχεις καποιο χαρτη προχειρο κοντα σου εχω να σου πω πως η θεσσαλονικη δεν εχει καμμια σχεση με τη θρακη(γεωγραφικα) οποτε ειναι λιγο ακυρη η μ@λ@κι@ που πε ο πανουσης και μας αναφερεις και συ.
|
|
|||
|
|||
![]()
ποιος να το λεγε οτι εμεις οι δυο θα συμφωνουσαμε τοσο σε καποια θεματα ε!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τα εθνικά όμως δεν είναι θέμα αντιδικίας, τουλάχιστον όχι για το λαό. όποιος άκουσε ή διάβασε για τις "εξυπνάδες" του ΓΑΠ στο θέμα αυτό και δε βγει από τα ρούχα του, μάλλον έχει φορέσει τα τελείως πράσινα γυαλιά. |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε όλοι τους ξύλο θέλουν, αλλά το ερώτημα είναι ένα, από ποιόν να ξεκινήσεις να βαράς!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κλειστά θα είναι τελικά τα μαγαζιά την Κυριακή 12/12 | frits | Επικαιρότητα | 11 | 12-12-2010 14:07 |
Ο Ελληνισμός δεν πρέπει να αγνοήσει αυτά τα μηνύματα. | MARK | Ελλάδα | 12 | 15-04-2010 23:41 |
Πως θα έπρεπε να είναι η ζωή μας | Alext | Χιούμορ | 4 | 26-06-2009 12:15 |
2 ανέκδοτα (δεν μπορεί, με ένα από αυτά θα γελάσετε) | p.l. | Ανέκδοτα | 7 | 11-02-2009 15:32 |
να ‘μαι και εγώ. για να δω ποιος θα με αναγνωρίσει. | Κύρος Γρανάζης | Καλώς ήλθατε | 13 | 30-12-2008 20:32 |