![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή έψαξα αρκετά στο διαδίκτυο (sic!) για να βρω οδηγίες & φωτογραφίες για την αντικατάσταση των εργοστασιακών grip για την GS (& Adventure) 1200, προκειμένου να γλυτώσετε λίγο απ'τον χρόνο σας, ανεβάζω τις φωτογραφίες που βρήκα.
Την στιγμή που γράφω το παρόν (22.02.2011) δεν έχω αντικαταστήσει ακόμα τα δικά μου μιας και μόλις σήμερα τα παρήγγειλα από εδώ http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=4678 (δεν κάνω διαφήμιση, απλά μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα τα εντόπισα). Photo 1: Photo 2: Photo 3: Photo 4: Photo 5: Photo 6: (...από αυτόν πάντως είμαι ομορφότερος! ![]() Photo 7: Ελπίζω οι φωτογραφίες να σας βοηθήσουν. Μόλις παραλάβω τα δικά μου, θα ανεβάσω φωτογραφίες και περισσότερες λεπτομέρειες. ![]() ![]() Ποτέ μην βαφτίζεις ιδανικό κάτι μέτριο προκειμένου να δικαιολογήσεις την ύπαρξη του δίπλα σου! Last edited by mr-klik; 22-02-2011 at 01:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία δουλειά φιλαράκι ...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν εχεις και καλυτερο μανικιουρ ,τι να πω.εισαι απαιχτος.
|
|
|||
|
|||
![]()
YNS, THNX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα γλυτωνες πολυ περισσοτερο χρονο αν εψαχνες στο εδω φορουμ για το ιδιο θεμα
![]() Για δοκιμασε στην αναζητηση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Boxer, έψαξα στο forum αλλά απ'ότι γνωρίζεις και εσύ, τα θέματα είναι χιλιάδες και οι μηχανές αναζήτησης δεν σε καθοδηγούν πάντα με ευκολία σ'αυτό που ψάχνεις.
Καλά μας ταξίδια και πάντα όρθιοι και οι τρεις μας (εμείς, η μηχανή μας και ο ... μας ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
.......βασικοτατο ΚΑΙ αυτο ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχετε χάσει το βασικό συστατικό της επιτυχίας...
Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία 4, το λιμάρισμα πρέπει να γίνει από γυναικεία χέρια για να μην κόψετε τις αντιστάσεις!... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντικατάσταση grip σε R1200GS/'04 | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 62 | 24-11-2013 14:51 |
GS 1200 '08 Αντικατάσταση Ανάρτησης ESA | Tonpir7 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 82 | 21-03-2011 01:20 |
Αντικατάσταση αναρτήσεων σε 1200 GS Adventure! | Jefe | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 09-12-2010 21:20 |
Αλλαγή θερμαινόμενων grip σε R1100GS. Αν δεν θέλεις να τα σκάσεις χοντρά... | Atsalinos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 11-05-2010 00:32 |
21'' μπροστινος τροχος σε R 1200 GS adventure | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 17-12-2009 10:15 |