![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΛΗΝ΄ΕΣΠΕΡΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΑΑΝΕΙΝ'
ΑΝ'ΕΙΝ Ο ΟΡΙΣΜΟ,Ο ΣΑΣ GS ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΓΕΝΗΣΗ ΝΑ'Α ΜΠΩ , ΝΑ ΜΠΩ ΣΤ'ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ Ο ΣΑΣ !!!!!
Νέος αλλά παλαιός , Μηχανή αυτού... R 100 GS ,1991....( βγηκαν και αλλες μετα ? ) Με καλοσορίζετε και σας ευχαριστώ !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Καλως ηρθες Ιορδανη και παντα ορθιος.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες φίλε μου, κ καλά μας χιλιόμετρα!
Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
καλως ηρθες στην παρεα και καλα χιλιομετρα
|
|
|
||||
|
||||
|
Φίλε Ιορδάνη,
καλωσήρθες στην παρέα του GS Forum !!! Kαλή διαμονή στην παρέα μας, καλά ποσταρίσματα και πολλές όμορφες βόλτες με τις κούκλες σου ... ![]()
|
|||
|
|||
|
AFERIM EFENTIM !!!!!!
Αντε και τωρα καλα μου παιδια ας μου πει και καποιος πως να βρω ενα ριμαδοχάρτη για αυτην την Τουρκια ! σε SD καρτα ! Εχει κανενας , Λεω να παω κατα εκει μερια , μην χαθουμε κιολας και χασουμε ενα μελος του forum ! ( και τι μελος !!! ) Μηπως τα παιδια που ειχαν παει to 2010 εχουν κατι για GARMIN NUVI 250 ? |
|
|
|||
|
|||
|
καλως ηρθες
|
|
|
|||
|
|||
|
φίλε καλως ήρθες στην παρέα μας καλα χιλιόμετρα να'χεις
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες στη παρέα καλά να περνάς . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευχαρίστως να στη δώσω... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλημέρες,καλησπέρες,καλην ύχτες Σαββάτο 21/2/2009 | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 23 | 22-02-2009 21:11 |
| Καλημέρες,καλησπέρες,καλην ύχτες.Παρασκευή 20/2/2009 | PortoLeone | Μια καλημέρα είναι αυτή | 30 | 21-02-2009 02:00 |
| Καλημέρες,καλησπέρες,καλην ύχτες.Κυριακή 15/2/2009 | PortoLeone | Μια καλημέρα είναι αυτή | 15 | 16-02-2009 02:49 |