![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια γεια σας.
Καινουριο μελος και ξεκιναω ασχημα.Ψαχνω για διαφορικο για το gs 1200 μοντελο του 04.Υπαρχει καποιος να διαθετει μεταχειρισμενο η για καινουριο?Ο Τρικαλιωτης στην Θεσσαλονικη το δινει πανακριβα>Ελπιζω να βρω κατι.Ε υχαριστω πολυ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κανε ενα κοπο καποια στιγμη περνα απο την ενοτητα νεα μελη να σε καλωσορισουμε γιατι ειναι γρουσουζια με το γεια να μιλαμε για διαφορικα.. Ποιος σου ειπε οτι θελει διαφορικο και βγηκες να παρεις ολοκληρο? Το διαφορικο μπορεις να το στειλεις Παναγιωτοπουλο και να γυρισει γρηγορα φουλ επισκευασμενο με αρκετα λιγοτερα χρηματα.Το εκανε ενας φιλος μου με ενα 2007 μοντελο.Το ιδιο και στν motion n style που κανει και ειδικες τιμες στο φορουμ μας. Για τσεκαρε το και μακρια απο το γειτονα μου για τετοιες χοντρες δουλειες.. |
|
|
|||
|
|||
|
....hi φιλε!...ποιο ακριβως ειναι το προβλημα?...τι εχει χαλασει?
|
|
|
|||
|
|||
|
πανε σε κανα αλλον μαστορα στη θεσσαλονικη.εχει κανα δυο που ειναι πολυ καλοι με λογικες τιμες να σου πουν και αυτοι την γνωμη τους
|
|
|
|||
|
|||
|
Aλλιως.....www dot.....
![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| τι διαφορικο εχω? | yamdoc | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 25-08-2010 18:23 |
| Γιατρε θα ζησει το διαφορικο μου??? | mlock | Τεχνικά θέματα διάφορα | 29 | 17-12-2009 21:21 |
| gs1200 | Corsair | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 11 | 21-10-2009 15:21 |
| gs1200/07 | friend2 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 17-06-2009 15:42 |
| προβλημα με το διαφορικο | jj14 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 16-03-2009 13:26 |