![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μπήκα και εγώ να πω πως θα ερθω για καφέ και δεν είδα τόπικ !! Έτσι προτείνω να παμε την Τετάρτη Ψηλαλώνια , που έχει και άπλα..ψήνεται κανένας ???
το μέρος το κανονίζουμε, υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές, από την Αλάμπρα πίσω, μέχρι την πλατεία !! κατα τις 7 είναι καλα ??? (να προλάβουμε και λίγο μέρα, με το ανοιχτό μέρος θα είναι μπαμ !!) Απο την άλλη, αν δεν έρθει κανένας, ή το αποφασίσει τελευταία στιγμή, εγώ το έχω βάλει σκοπό να είμαι κάπου εκεί γύρω ![]() Last edited by nikos-x; 12-04-2011 at 16:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μπορέσω να ξεκλέψω λίγο χρόνο για καφέ, αλλά δεν το σκέφτεστε για λίγο παραέξω??? Υπάρχει στερητικό σύνδρομο ανοδηγισιάς.
Κανένα Αιγιάκι ας πούμε, έστω Σελιανίτικα .... Last edited by nikos-x; 12-04-2011 at 16:02. |
|
|||
|
|||
![]()
καλη ιδέα , προσωπικά εγώ δεν έχω χρόνο για βολτίτσα , έστω και είναι όντω πολύ καλή ιδέα !!!
αν πάλι ψήνονται τα παιδιά, εγώ δεν έχω πρόβλημα , απλά δεν θα μπορέσω (δεν χάθηκε και ο κόσμος βέβαια) ! Στερητικό σύνδρομο κακώωωωωωωως.....οι Κυριακές αυτό τον καιρό είναι έκτακτες !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οι Κυριακές έκτακτες και ο ελεύθερος χρόνος όμως ελάχιστος ο οποίος πρέπει σοφά να διαχειριστεί ανάμεσα σε μοτοβόλτες και οικογένεια, αλλιώς στο 36ωρο θα είχα δηλώσει συμμετοχή από την πρώτη ώρα της ανακοίνωσής του. Τες πα Γιαννάκη αν μπορέσω θα τα πούμε κι από κοντά έστω στα Υψ. Αλώνια. |
|
|||
|
|||
![]()
Απολύτως κατανοητό !! Πάντωες για να μην υπάρξει θέμα κλπ, αν τα υπόλοιπα παιδιά είναι μεσα σε βολτίτσα (εγώ δεν θα μπορέσω) , δεν έχω πρόβλημα κανένα
![]() ίσως να είναι και καλύτερη ιδέα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για κράτησε μου μια καρέκλα....
|
|
|||
|
|||
![]()
καλα να περασετε!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλό καφέ φιλαράκια στην παρέα !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλά να περάσετε παίδες . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα και εγώ για όπου θέλετε.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κι΄άλλος από Πάτρα | Salemis | Καλώς ήλθατε | 24 | 12-03-2011 11:35 |
Ακρωτηρίασαν κουτάβι στην Πάτρα | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-03-2011 22:56 |
Θερινός κινηματογράφος στη Πάτρα | kerasomallousa | Κινηματογράφος | 10 | 03-07-2010 01:58 |
Καλημέρα απο Πάτρα !!! | faroshop | Καλώς ήλθατε | 17 | 30-11-2009 18:43 |
Αγώνας στην Πάτρα | essel | Αγώνες | 5 | 22-08-2009 20:51 |