![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ξερει κανεις πως μπορω να δωσω ρευμα σε διαφορα αξεσουαρ μονο κατα τη λειτουργια της μηχανης, δηλ με το γυρισμα του διακοπτη;
Ο ανταπτορας που βρισκεται κατω απο τη σελα ειναι πολυ αβολος. Εχει κανεις αλλες ιδεες - προτασεις; |
|
|||
|
|||
![]()
βαλε τον ιδιο δεξια η αριστερα του τιμονιου.υπαρχει τροπος.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα, μερικές πληροφορίες έχει κι εδώ: http://www.gsforum.gr/%CE%9%CE%BE%CE...84%CE%BF%CF%82
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπριζακι εχω παρει αλλα πως θα του δωσω ρευμα ΜΟΝΟ κατα τη λειτουργια του κινητηρα; |
|
|||
|
|||
![]()
εκει δεν ξερω να βοηθησω.εγω το συνδυασα και μου το βαλανε στο σερβις
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ευχαριστω για λινκ |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, αγοράζεις από αξεσουάρ αυτοκινήτων ή μοτό, ένα θυληκό πριζάκι αναπτήρα ...
Μπορείς να βρεις κ στα ναυτηλιακά (αδιάβροχο) ~ 15 € Το τοποθετείς σ' αυτό το σημείο που δείχνει "Ο", όπου υπάρχει πρόβλεψη με έτοιμη την τρύπα στον σκελετό (κάτω απ' το πλαστικό) ... ![]() Ρεύμα θα πάρεις απ' το πριζάκι που δείχνει το βελάκι γιατί "έρχεται" μετά το canbus και "κόβεται" όταν κλείσεις τον διακόπτη ... όπως ακριβώς το θέλεις ... ![]() ![]() ![]() Καλή επιτυχία !!! .
|
|||
|
|||
![]()
Σωστος ο ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ (πως φαινεται ο ανθρωοπος που ΞΕΡΕΙ) ,
και με αυτη τη χαζο-υποδοχη που εχει ... καμια ιδεα; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτό θα σου βγάλει 3 καλώδια, το ένα είναι +12V, το άλλο γείωση και το τρίτο το αγνοείς (speed pulse)! Έκανα πρόσφατα την πατέντα και λειτουργεί τέλεια. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό θα πεί ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!
Jefe |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανταπτορας παροχης ρευματος GS1200 | predator1200 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 20-01-2011 16:42 |
Απορία για κατανάλωσης ρευματος | gandreas | Διάφορα | 2 | 07-04-2010 11:15 |