![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() . ![]() Φίλε Γιάννη, να είσαι καλά, να μεγαλώσεις τον παίδαρο και να τον δεις όπως επιθυμείς ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
να σας ζήσει ο αναβάτης!!!
![]() Last edited by skippybi; 10-05-2011 at 20:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη να σας ζήσει,να το καμαρωσετε όπως επιθυμείτε και να είναι πάντα γερό και τυχερό.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Να σου ζήσει φίλε να είναι πάντα γερός και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά είναι και όλα τα άλλα δεν είναι τίποτα μπροστά τους.
Να ζήσει όπως θέλει (και χωρίς να το μαθαίνει: όπως θέλετε και σεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να σας ζησει ο παιδαρος!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho ![]() Να χαίρεσαι το γιόκα σου! Εχεις και Porsche και GS στις διαστάσεις του junior; Να έρθω να τα δοκιμάσω; ![]() ![]() Σε ευχαριστώ πολύ. Και στα δικά σου. Δεν είναι για τον μικρό. Είναι μινιατούρες επάνω στο τζάκι. Αλλά όποτε γουστάρεις για καφέ… ![]() ![]() ![]() ![]() Αγόρι μου σου ευχήθηκα, χωρίς να το ξέρω δυό μέρες πριν. Οι ευχές βγήκαν αληθινές, γιατί ήταν μέσα από την καρδιά μου. Να σου ζήσει - Να τον δεις όπως επιθυμείς – Να τον μεγαλώσετε γεμάτοι με υγεία και ευτυχία. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη να σας ζησει να το δειτε οπως επιθυμειτε!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Να σου ζήσει ρε Γιαννιό ο μελλοντικός καβαλάρης και να τον δεις όπως επιθυμείς!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη να σας ζήσει να΄ναι πάντα γερός και τυχερός
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέο μονοκύλινδρο G 650 GS 2011! | tman | Νέα μοντέλα BMW | 41 | 08-01-2011 20:56 |
Χρόνια Πολλά στον Γιάννη (ortho) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 6 | 27-06-2010 21:58 |
Νέο Las Vegas στο Καζακστάν | skippybi | Κόσμος | 5 | 16-10-2009 20:31 |
Καινούριο "μελάκι" (saitman junior) στο GS Forum !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 26 | 08-09-2009 19:44 |
Νέο μοντέλο 2 σε 1!!!! | yannis | Χιούμορ | 12 | 11-08-2009 11:30 |