![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ένας τυφλός στο Τέξας...
Eνας τυφλός ταξιδεύει προς το Τέξας αεροπορικώς. Μπαίνει στο αεροπλάνο, κάθεται στο κάθισμα, το οποίο αισθάνεται τεράστιο. Οπότε και ρωτά την αεροσυνοδό:- "Συγγνώμη, αλλά αυτό το κάθισμα δεν είναι κάπως μεγαλύτερο απ` το κανονικό;" - "Όλα στο Τέξας είναι μεγαλύτερα!", του απαντά αυτή. Φτάνει στο ξενοδοχείο, πάει στο δωμάτιό του, όπου περπατάει επί ένα λεπτό χωρίς να φτάσει σε τοίχο.- "Δεν είναι κάπως μεγάλο το δωμάτιο;" ρωτά το παιδί που ανέβασε τις βαλίτσες. - "Όλα στο Τέξας είναι μεγαλύτερα.", του απαντάει εκείνο. Κατεβαίνει στο μπαρ, όπου ζητάει ένα μικρό ποτήρι μπύρα. Ο μπάρμαν όμως, του δίνει ένα ποτήρι του ενός λίτρου. - "Συγνώμη, ένα μικρό ποτήρι μπίρα ζήτησα!", λέει ο τυφλός στον μπάρμαν. - "Όλα στο Tέξας είναι μεγαλύτερα", απαντάει ο μπάρμαν. Κάποια στιγμή, ο τυφλός θέλει να πάει στην τουαλέτα, οπότε και ρωτάει τον μπάρμαν που είναι. - "Τρίτη πόρτα δεξιά στον διάδρομο." Ο τυφλός πάει ψηλαφίζοντας. Κατά λάθος όμως, μπαίνει στην τέταρτη πόρτα, όπου βρίσκεται η πισίνα και φυσικά όντας τυφλός, πέφτει μέσα. Οπότε αρχίζει να ουρλιάζει τρομοκρατημένος: - "Μην τραβήξετε το καζανάκι!". Ένας λυράρης ... Ένας Κρητίκαρος λυράρης έκανε τη μεσημεριανή του σιέστα γιατί το βράδυ έπρεπε να παίξει λύρα σε μια ταβέρνα. Ξαφνικά τα παιδιά του αρχίζουν να φωνάζουν, να μαλώνουν, να γίνεται κακός χαμός στο σπιτι. Ξυπνάει ο λυράρης τσαντισμένος και βάζει τις φωνές. Αφού δε μπόρεσε να κοιμηθεί, ντύνεται γρήγορα, παίρνει τη λύρα του και φεύγει για την ταβέρνα τσατισμένος. Πάνω στη βιασύνη του όμως κούμπωσε το κουμπί από το πουκάμισο στην κουμπότρυπα του σακακιού. Φτάνει στην ταβέρνα για να αρχίσουν οι πρόβες. Του λέει ο άλλος λυράρης: - Θα αυτοσχεδιάσουμε μαντινάδες, εγώ θα τις ξεκινάω κι εσύ θα τις τελειώνεις. - Έγινε. - Του σακακιού σου το κουμπί, είναι του πουκαμίσου... - Άλλοι εννιά μου το πανε, άντε κι εσύ γ@μήσου! SEX SHOP Ένας άνδρας μπαίνει σε ένα sex-shop και λέει στον υπάλληλο: - Έχετε καμία πλαστική κούκλα; Του δείχνει ο υπάλληλος. - Α, πολύ όμορφη! Και καλοφτιαγμένη. Μήπως μπορείτε να μου πείτε την ημερομηνία παραγωγής της; - Ναι, 14/11/2004. - Α! Τι κρίμα! Είναι Σκορπιός, δεν θα ταιριάζουμε! ………………………………………………. Μια γυναίκα πηγαίνει την δεκατεκτάχρονη κόρη της στον γιατρό. - "Λοιπόν, κυρία μου, ποιο είναι το πρόβλημα;", ρωτά ο γιατρός. - "Η κόρη μου, η Καιτούλα. Εχει αρχίσει να παίρνει βάρος και το πρωί έχει αναγούλες..." Ο γιατρός εξετάζει την Καιτούλα και μετά γυρίζει στη μητέρα της και λέει: - "Δεν ξέρω πως να σας το πω, κυρία μου, αλλά η Καιτούλα σας είναι έγκυος. Περίπου 4 μηνών θα έλεγα!" Η μητέρα απορεί: - "Έγκυος; Δεν είναι δυνατόν! Η κόρη μου δεν βρέθηκε ποτέ μόνη της με άντρα! Έτσι δεν είναι, κούκλα μου;" - "Έτσι, μαμά. Ούτε με φίλησε άντρας ποτέ!" Ο γιατρός γυρνάει προς το παράθυρο και μένει εκεί κοιτάζοντας έξω. Μετά από πέντε λεπτά η μητέρα ρωτάει: - "Συμβαίνει κάτι, γιατρέ;" Και ο γιατρός: - "Οχι. Απλώς την τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο, ένα αστέρι φάνηκε στην Ανατολή και από κει ήρθαν τρεις σοφοί μάγοι... Ε, αυτή τη φορά δεν θα το χάσω με τίποτα!!!" |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ένας τύπος στην πόρτα του μαραγκούδικου... "Ιωσήφ, είναι μέσα η Μαρία;;" "Όχι" "Καλά, άμα γυρίσει, πες της πέρασε ο Κρίνος" !!!!! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Για να χαλαρώνουμε λίγο .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανέκδοτα | 449 | 13-06-2013 11:46 |
Τα καλά να λέγονται... | gepol | Διάφορα | 5 | 17-09-2010 00:38 |
Μικρά αλλά ζουμερά - Μερικά είναι πολύ καλά !! | frits | Ανέκδοτα | 5 | 29-04-2010 12:18 |
Μερικά που θα θέλατε να ρωτήσετε για τη νέα γρίπη | Carduelis | Υγεία | 14 | 30-11-2009 21:03 |
Μερικά tips για να μην ʽʽβραχυκυκλώνετεʼʼ !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 19-10-2009 22:41 |