![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Site.
Είμαι νέο μέλος και η αφορμή που γράφτηκα,ήταν επειδή πήρα την απόφαση να γίνω και εγώ στο άμεσσο μέλλον κάτοχος μιας Bmw R1200 GS. Είναι μεγάλο το βήμα γιατί περα του ότι ήμουν χρόνια Fun των ιαπωνικών μοντέλων,όπου είχα κιόλας( Africa,Varadero) και τώρα αποφάσισα να πάω προς τα ευρωπαικά,ειναι και οι εποχές δυσκολες και πρεπει τα βήματα να είναι προσεκτικά.Παρόλα αυτά είμαι αποφασισμένος και θά θελα αν μπορόυσατε να μου πειτε την γνώμη σας μέσα απο την εμπειρία σας για κάποια αξεσουαρ που θέλω να βάλω όταν την αγοράσω.Και πάω γρήγορά σ αυτά. 1. Απο κάγκελα για πλαϊνές βαλιτσες και top case να βάλω το πακέτο τις bmw ή δεν συμφέρουν και καλύτερα να πάω σε εναλλακτικές λύσεις του εμπορίου για πιο οικονομικά η απο πλέυρας χώρου.(ας πουμε στη GIVI),εκτός και αν είναι εμφανισιακό το θέμα ,οπότε ταιριάζουν καλύτερα τις Bmw. 2. Συναγερμό της Bmw για πιο σιγουριά απο πλευράς εγγύησης αξιοπιστίας και γενικά τοποθέτησης ΄η καποια άλλη γνωστή εταιρεία του εμπορίου? 3. Προβολάκια χρειάζονται? και αν ναι, τις Bmw ή τις Τouratech? Τέλος επειδή οπως προανάφερα ότι ημουν χρονια κατοχος ιαπωνικών μοντέλων και δεν ε΄χα τετοιες τεχνολογίες όπως η Bmw... Τα συστήματα ABS με απενεργοποίηση καθώς και οι ηλεκτρικές αναρτησεις χρειάζονται ή είναι υπερβολή? Να τονίσω πώς η χρήση της μοτοσυκλέτας θα είναι πιο πολυ μεσα στη πόλη για βόλτες και καποια ταξίδια μία στο τόσο,αλλα όχι συχνά λόγω ελλειψης χρόνου. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων και θα ήμουν ευγνώμων αν μου καταθέτατε τις αποψεις σας. |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bαλιτσες για Gs 1200 - ADV 1200 με βασεις | κουτσαφτης βασιλης | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 19-03-2012 22:33 |
για gs 1200 | kwstas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 15 | 03-06-2011 12:50 |
Ζητάω για αγορά βάσεις για πίσω βαλίτσες για BMW 1200 ADVENTURE 08 | eytyxios | Ζήτηση | 10 | 10-03-2011 22:07 |
Βαση για Gps για BMW 1200 RT | georgekostas | Πλοήγηση - Hardware και Software | 2 | 26-05-2009 11:47 |