![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εκεί που ήμουν έτοιμος για το BT2, είδα ότι έχει βγει το BT City, με σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά και σαφώς φτηνότερο. Έχεις κανείς εμπειρία παιδιά από το city;
Midland BT2 Midland BT City |
|
|||
|
|||
![]()
Στράτο μήπως δεν είναι αδιάβροχες όπως είναι τα ΒΤ2 ; δεν γράφει πουθενά για waterproof, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά πάντως είναι ίδια...
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω βρε Σταύρο, χθες στο δίκυκλο για αδιάβροχο μου το έλεγε και ως καλύτερο - νεότερη σειρά από το BT2
|
|
|||
|
|||
![]()
αδιάβροχα είναι και τα city
δεν βρήκα και εγώ εμφανείς διαφορές, ίσως οι διαφορές να είναι μια ή περισσότερες από τις εξής: - ίσως το BT2 να έχει καλύτερο DSP (αντιμετώπιση θορύβου από μεγαλύτερη ταχύτητα, όχι όπως την πόλη) - δεν είναι σαφές αν το city διακόπτει κάποια άλλη σύνδεση για να απαντήσεις στο τηλέφωνο κλπ. (δηλ. αν "μιξάρει") ...το bt2 προσπαθεί να μη διακόπτει τίποτα από ότι ξέρω - το bt2 φαίνεται πιο "rugged design" για κακουχίες δείτε εδώ τι λέει η ίδια η εταιρία: http://www.cbshop.nl/pdf/midland_bt2...lish%20bt2.pdf |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Βρε Κωστάκη γλυκό μου αγόρι, ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η ΒΤ2 είναι αδιάβροχη για λίγο σε ψιλόβροχο. Σε καταιγίδα δεν είναι. Όσοι την έχετε, καλό είναι να τη βάζετε στην τσέπη σας όταν ανοίγουν οι ουρανοί.
|
|
|||
|
|||
![]()
πολύ κακό αυτό
άλλο παλαιότερο και ανταγωνιστικό που έχω έχει φάει τουλούμια χωρίς να πάθει τίποτα |
![]() |
Tags |
bt city, bt2, midland |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
26 May Castles of Calatrasi, Battalaro and City of Entella - Sic | charlyno | Ταξίδια στο εξωτερικό | 9 | 30-05-2011 10:00 |
CITY | MARK | Ένδυση | 0 | 24-01-2011 13:08 |
Παντελόνι ΒΜW City size Large ελάχιστα φορεμένο | satse | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 11-12-2010 14:07 |
ΤΡΙΠΟΛΗ CITY | allen | Διάφορα | 5 | 08-08-2010 14:41 |
City Car: Αναδιπλούμενο αυτοκίνητο | skippybi | Αυτοκίνητο | 6 | 22-12-2009 03:57 |