![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα κ απο εμενα.
Αγορασα πριν λιγες μερες κ εγω μια adventure, μαλλον απο σποντα θα ελεγα... Αποφασισα οτι ειχε ερθει καιρος να αποχωριστω το fazer μου κ ελεγα πως δεν θα αγορασω αλλη μηχανη για τους επομενους 5-6 μηνες. Ισως να μην αγοραζα κ καθολου κ να εμενα με το Z50J (monkey) να ξεχειμωνιασω κ μετα να εβλεπα τι θα επερνα κ αν επερνα.. Τελικα αυτο που λενε "πεπρωμενου φυγειν αδυνατον" ειναι περα για περα αληθινο. Παρασκευη πρωι εδωσα το fazer κ το μεσημερι με γλυκοκοιταζε το GS... Μπααα ελεγα... Τι να το κανω το καραβι... Ασε, ελεγα, καλο ειναι κ το monkey... Παπαρια... Επικρατησε το συναισθημα!!! Ε ναι λοιπον! Το αγορασα!!! 2-3 ωρες αφου πουλησα το fazer κ εντελως τυχαια βρηκα μπροστα μου το GS κ το αγορασα! Ερωτας με την πρωτη ματια!!! Επρεπε να δειτε τη φατσα της μανας μου οταν της ειπα οτι ηδη αγορασα αλλη!!! Καλος σας βρηκα λοιπον. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ηρθες και παντα ορθιος..
![]() Καλοταξιδη η νεα σου μοτο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλωσόρισες Αλκίνοε και καλορίζικο το θηριο σου καλα χιλιομετρα να εχουμε και παντα ορθιος...!!
|
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηρθες στην παρεα καλα χιλιομετρα και να χαρεις την γερμανιδα σου
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω ολους.
Βασικα την μηχανη δεν ειχα την τυχη κ το χρονο να την εκτιμησω ιδιαιτερα. Σε 15-20 μερες θα φυγω διακοπες με αυτην, θα γραψω καποια χιλιομετρα κ μετα θα εκφερω γνωμη. Το σιγουρο ειναι πως δεν θα μεινει "μαμα". Ποτε δεν ειχα εργοστασιακο μηχανακι. Παντα κατι θα του ειχα κανει. Ηδη ψαχνομαι για εκκεντροφορους, προγραμμα, πιστονια κ διαφορα αλλα ψιλοπραματα με στοχο τα 130 ροδα. Το θεμα ειναι οτι οσο σκαλιζω, τοσο βρισκω κ αλλα πραματα μπροστα μου. Για παραδειγμα το σασμαν. Τι να τα κανω αυτα τα αλογα αν εχει τοσο κοντο σασμαν? Προβλεπεται δυσκολος χειμωνας!!! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις ... περιμένουμε κ να τα υλοποιήσεις ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε μου, κ καλά μας χιλιόμετρα!
Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
|
|
|||
|
|||
![]() Καλώς ήρθες στη παρέα καλά να περνάς με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα με το καινούργια σου απόκτημα . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άλκι καλώς ήλθες και από εδώ φίλε
![]() Να ξέρετε ότι έχει ''αρρωστήσει'' αρκετό κόσμο στο tdmclub με τις μόντες που έκανε κατά καιρούς! ![]() Τι ανάποδα μπροστινά,τι χρώματα απίστευτα,τι σκάλισμα σε κινητήρα.... Οπότε φίλε με το καλό και εδώ ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλως σας βρηκα. | BigL | Καλώς ήλθατε | 19 | 12-03-2011 13:02 |
Καλως σας βρηκα !!! | Tonpir7 | Καλώς ήλθατε | 17 | 12-03-2011 11:33 |
Καλως σας βρηκα !!! | Sp!ros G | Καλώς ήλθατε | 13 | 16-07-2010 22:03 |
Καλως σας βρηκα | CosaNostra | Καλώς ήλθατε | 18 | 09-01-2010 16:33 |