![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αγαπητοί φίλοι
σήμερα το πρωΐ έλαβα ένα email (στα "junk") δήθεν από την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, ότι υπάρχει πρόβλημα με την προπληρωμένη κάρτα που συνδέεται με τον λογαριασμό μου και κάτι τέτοια. Στο link που υπάρχει στο email μπήκα και εμφανίζεται μία σελίδα που μοιάζει με τις Εθνικής αλλά δεν είναι και ζητάει όνομα, επώνυμο, αριθμό κάρτας και PIN. Επίσης το site είναι εντελώς άσχετο.... Όπως καταλαβαίνετε μην γράψετε κανέναν κωδικό ... |
|
|
|||
|
|||
|
Σας κάνω copy το email που μου έστειλαν ...
Πήρα και τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών και φυσικά μου είπαν ότι είναι ψεύτικο. · Account Status Notification Ethniki Trapeza From: Ethniki Trapeza (contact.act@nbg.gr) Sent: Friday, July 15, 2011 10:37:49 AM To: dimitrisbourtzanis@hotmail.com This message looks suspicious to our SmartScreen filters and we'll delete it after ten days. Αγαπητέ πελάτη Φαίνεται να υπάρχει ένα πρόβλημα με την προπληρωμένη πιστωτική κάρτα που συνδέονται με το λογαριασμό σας. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδα προσπαθεί να προσφέρει τη μέγιστη προστασία για τους πελάτες της, τόσο παρακαλώ συνδεθείτε στο internet portal σας τραπεζικό και εάν είναι απαραίτητο, ακολουθήστε μια σειρά από απλά βήματα για να ξεκλειδώσετε την κάρτα σας. Εάν η λειτουργία είναι επιτυχής, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης μετά την υποβολή των απαιτούμενων πληροφοριών. Internet Banking είσοδος © 2011 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ |
|
|
||||
|
||||
|
Έχει παραγίνει το κακό ...
![]() Ευχαριστούμε Δημήτρη ...
|
|||
|
|||
|
εμενα μου το στελνουν εδω και εξι μηνες,
χωρις να εχω λογαριασμο στην εθνικη, και ολο το κανω επισυμανση στο hotmail σαν απατη ηλεκτρονικου ψαρεματος και αυτο ερχεται σχεδον καθε εβδομαδα |
|
|
|||
|
|||
|
Σε ευχαριστούμε . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μου ήρθε και μένα.
Πήγα στην τράπεζα για το φόβο των Ιουδαίων και μου επιβαβαίωσαν πως ειναι fake. |
|
|
|||
|
|||
|
Να επισημάνω και εγώ ότι όλες οι τράπεζες ποτέ και για κανέναν λόγο δεν ζητούν από καταθέτη η πελάτη προσωπικά στοιχεία.
Θα μου πείτε ότι πάντα υπάρχουν αφελείς…
|
|
|
||||
|
||||
|
Μόλις έλαβα κι εγώ αυτό ...
![]() Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
|
Μου έχουν έρθει κι εμένα κατα καιρούς πολλά.....κ πάντα τα αγνοώ, κ τα σβήνω!
![]() Jefe |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προσοχή στους κατόχους F800GS με χωμάτινα... | gepol | Διάφορα | 9 | 13-03-2011 01:01 |
| Email με Ιο από την..Ανγκελα Μερκελ!!! Εσας σας εστειλε; | georgekostas | Διάφορα | 4 | 17-11-2009 21:16 |
| Προειδοποίηση για επικίνδυνο email!!!!! | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 16-09-2009 00:47 |
| Προσοχή σε ιστοσελίδες με τεστ ευφυΐας! | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 22-05-2009 02:19 |