![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια χαρα παιδια,
χθες πηγα τη μηχανη για να μου βαλουνε τα εξτρας που περιμενα ( κεντρικο σταντ, συναγερμο της "μαμας" και μπακαζιερα.) με το που πηρα τη μηχανη προσεξα οτι 1. δεν παιρνει μπρος με τη πρωτη οπως επαιρνε πριν την παω.( απλα παταγα χαλαρα το κουμπακι και επαιρνε αμεσως.τωρα παιρνει με τη δευτερη φορα ) 2.προσεξα μια περιεργη τρυπα στις χαμηλες στροφες ( ανοιγω γκαζι και δεν αρπαζει με τη μια, οπως επισης εκανε πριν τη παω.) Θα παω τη δευτερα στο συνεργειο οπως και να χει απλα ηθελα να ακουσω την αποψη σας.Μπορει να μην ειναι και τπτ. Ευχαριστω εν των προτερων. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν προβλέπεται Μάριε στο 650 να παίρνει με τη δεύτερη φορά που πατάς το κουμπί της μίζας !
Πατά το κουμπί της μίζας μέχρι να πάρει και μέχρι 5 δεπτερόλεπτα και αν δεν πάρει περιμένεις άλλα 5 δεπτερόλεπτα περίπου για να ξαναπατήσεις...για κοίτα και το εγχειρίδιο χρήσης που τα λέει αναλυτικά! Δεν νομίζω να δικαιολογούνται αυτές οι διαφορές εκτός και αν τις νομίζεις εσύ ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() καταρχην ο συναγερμος οταν πατας το μπουτον ειναι κλειστος,και κατα δευτερον ο συναγερμος δεν ειναι μιζα να τραβαει amber και να ζοριζεται,ετσι ωστε να παιρνει με την δευτερη.ενα απλο ρευμα της ταξεως των 2-3amber τραβαει οταν χτυπαει, και σαν standby μερικα μιλιαμπερ.............. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα τι παιζει;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα ειχε οντως θεμα.κατι με τον υπολογιστη της μηχανης.δεν υπολογιζε ποσο αερα επρεπε να στελνει στη μηχανη ( αυτο μου εχουνε πει οι μαστορες ) και αυτο μπορει να εγινε στο πριτσεκ καπως.τοσα καταλαβα να πω την αληθεια.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ωραία τότε !! Να είναι το τελευταίο !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σ'ευχαριστω μαν.ναι σαι καλα.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγη δισκου | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 29 | 09-03-2012 15:19 |
Ψηλη ζελατινα G650GS 2011 | drummarios | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 05-07-2011 16:34 |
G650GS 2011 Τιμόνι | drummarios | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 26-06-2011 10:34 |
Αλλαγη καταστηματος | boxerakias57 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 15-04-2011 18:22 |
Αλλαγη ελαστικων! | FANISGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 30-07-2009 23:05 |