GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 31-07-2011, 13:34
AlwaysFaithful Ο/Η AlwaysFaithful βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2011
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: F650 GS
Προεπιλογή BMW F650 GS 08' σβηνει!!

Καλησπέρες
Πριν από 1 μήνα έκανα το όνειρο πραγματικότητα και πήρα την πρώτη μου BMW F650 GS τη δικύλινδρη).Στην αρχή όλα ήταν τέλεια μέχρι που άρχισε να σβήνει σε σημείο που μετρούσα πόσα χιλιόμετρα μπορώ να κάνω πριν ζεσταθεί και αρχίσει να σβήνει.Η μηχανή σβήνει όταν ζεσταθεί και αρχίσει το βεντιλατέρ να δουλεύει.Σβήνει στα φανάρια με νεκρά.Σβήνει με 1η.Σβήνει με 2α.Μια φορά μου έσβησε με 5η , ανοιχτό γκάζι πάνω σε στροφή μέσα σε τούνελ της Αττικής Οδού.Άλλαξα μπουζί, άλλαξα εισαγωγές (από ότι μου είπε μου άλλαξε τα λαστιχάκια των looft) άλλα το πρόβλημα συνεχίζεται.Το έχω πάει σε 2 μάστορες , ο ένας είναι ο γιατρός στο Γέρακα) και στο διαγνωστικό δε βγάζει κανένα σφάλμα...Ορκίζονται , όπως και το παλικάρι που μου την πούλησε ότι το μηχανάκι δεν έχει τίποτα.Καμιά ιδέα ή κάποιος που το έχει πάθει και βρήκε λύση θα με βοηθούσε ιδιαίτερα...Ευχαριστώ.
Reply With Quote
Παλιό 06-08-2011, 09:42
moican Ο/Η moican βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: F800GS
Προεπιλογή Απάντηση: BMW F650 GS 08' σβηνει!!

Ποσα χλμ εχει κανει η μοτο;Μηπως ειναι θεμα ρυθμισης βαλβιδων;Αν εχεις βρει τη λυση, ενημερωσε μας pls
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2011, 15:28
AlwaysFaithful Ο/Η AlwaysFaithful βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2011
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: F650 GS
Προεπιλογή Απάντηση: BMW F650 GS 08' σβηνει!!

Λοιπόν ... το πρόβλημα τελείωσε... έτσι ξαφνικά... Αν και ο "Γιατρός" μου είπε 1 στα 5 γεμίσματα να βάζω βενζίνη 100 οκτανίων, πράγμα που έκανα, το πρόβλημα όμως δε σταμάτησε.Και μετά ... τίποτα...Προσπαθώ να της κάνω αρκετά χιλιόμετρα για να ζεσταθεί καλά και παραμένει Κυρία.Από το πουθενά.Όσο για τη ρύθμιση βαλβίδων που με ρωτάς δεν μπορώ να σπυ απαντήσω με ακρίβεια.Το μόνο που μου είπαν ήταν ότι μου "πειράζανε" τη χαρτογράφηση , οπότε από ότι καταλαβαίνω αφορούσε και το χρονισμό των βαλβίδων.Καθ' ότι δεν έχω χρόνο να την πάω αφού δε μου δημιουργεί προβλήματα και δε ρώτησα την πηγή του θαύματος δεν μπορώ να σου απαντήσω τι έφταιγε.Αλλά σε ευχαριστώ που απάντησες και ενδιαφέρθηκες.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης