![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεα σας παίδες είμαι καινούριος και θέλω να θέσω το εξής θέλω να γίνω ένας κάτοχός του παραπάνω θέματος αλλά εχω δισταγμούς για τον χρόνιο έρωτα μου διότι μου λένε ο πως βγάζει πολλά και τσουχτερα προβλήματα ΠΑΡΑΚΑΛΏ όσοι γνωρίζουν κάτι ας μου δώσουν τα φώτα τους
|
|
|||
|
|||
![]()
Σαράβαλο, μη το πάρεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γέρνει στην ευθεία (κάτι σαν υποβρύχιο ας πούμε), μη το πάρεις....
|
|
|||
|
|||
![]()
ασε που παιρνει νερα η οροφη...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μη μασας φιλαρακο!
ειναι οι καλυτερες μηχανες στην κατηγορια τους(των διτροχων δηλαδη)! ![]() συμβολαιο οτι δε θα παθει κατι,δε σου δινει κανενας και για καμια μηχανη! |
|
|||
|
|||
![]()
Κοίτα αξιοπιστία και BMW δεν πάνε πλέον πλάι πλάι όπως πριν κάποια χρόνια.
Αυτό βέβαια είναι ένα γενικότερο θέμα που ισχύει και σε άλλους κατασκευαστές. Επίσης μη δένεις σχοινί κορδόνι ότι θα χαλάσει η μηχανή...απλά είναι θέμα χρόνου και τύχης. Όλα τα σύγχρονά BMW έχουν πολλά σχεδιαστικά και κατασκευαστικά θέματα….που απλά η BMW προτίμα….για άγνωστο λόγο…..να τα φτιάχνει μέσο εγγύησης και όχι μια και καλή στο εργοστάσιο….. Το πότε θα χαλάσει.....όπως επίσης και το ότι θα χαλάσει, θεωρείτε πλέον δεδομένο….απλά παρακαλάς να είσαι μέσα ή κοντά στην εγγύηση…. Επίσης, πολύ σωστά σου είπαν ότι οι ζημιές είναι «τσουχτερές»…βασικά λίγα σου είπαν. Οπότε θα σου πρότεινα να την πάρεις και να κάνεις ταξίδια μέχρι να χαλάσει. |
|
|||
|
|||
![]() ...μια δοκιμή θα σε πείσει..
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν κατσεις να ψαξεις θα βρεις αρκετα,απο προβληματακια μεχρι και προβληματαρες,απο 400αρες μεχρι και χιλλιαρες να δινοντε σε προβληματα.
ειναι το αν σου κατσει πιστευω. αλλιως σαν μηχανη ειναι πολυ καλη,σε στησιμο και συμπεριφορα στον δρομο. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπ@υρδελο είναι.......
![]() Ασε που έχει γεμίσει ο τόπος... ![]() Περνά και απο τα καινούργια μέλη να σε καλωσορίσουμε,στα σοβαρά... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αυτή είναι αξιοπιστία... | ortho | Επικαιρότητα | 0 | 09-06-2011 00:07 |
Ελεγχόμενη Αξιοπιστία.... | tsompanis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 05-09-2010 20:29 |
Αξιοπιστη η bmw τελικα? | yamdoc | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 06-05-2010 11:07 |
Αξιοπιστία.. | Carduelis | Διάφορα | 4 | 19-01-2010 00:27 |
Αξιοπιστία μοτοσυκλετών BMW | GS_maniac | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 23-01-2009 23:04 |