![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
παιδία την γνώμη σας ....
καταρχήν να πάρω για τις χωμάτινες βόλτες ? ή να μείνω με το μπουφάν ? και αν ναι τι ? και από που ? Ποιοι από σας χρησιμοποιούν θώρακα ? |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω έναν για πούλημα αν σε ενδιαφέρει της UFO....
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου ..ευχαριστώ για τη προσφορά ... έβαλα το post για να αποφασίσω αν θα αγοράσω. .να ακούσω απόψεις ...να δω αν μου χρειάζεται και τέτοια ... οπότε δεν έχω καταλήξει αν θα πάρω ακόμα .....
|
|
|||
|
|||
![]()
Στρατή εγώ έχω τον τελευταίο της Acerbis και είμαι πολύ ικανοποιημένος....
|
|
|||
|
|||
![]()
για χωμάτινες αυθημερόν εξορμήσεις θα σε βολέψει πάρα πολύ!και οι επιλογές αγοράς είναι άπειρες!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Στρατη θα σου πω και γω την γνωμη μου.
Αν το μπουφαν που εχεις εχει προστατευτικα κοκαλα για αγκωνες και ωμοπλατη δεν χρειαζεται να παρεις μπλουζα-θωρακα ολοκληρη. Καλο ειναι ν αγορασεις κατι θωρακες που ειναι σαν γιλεκα. Προστατευουν δηλαδη θωρακα και πλατη μονο. Τα υπολοιπα προστατευονται απο το μπουφαν. Αν τωρα θες να μην φορας καποιες στιγμες το μπουφαν (το χειμωνα δεν νομιζω οτι θα το θες) μπορεις να προχωρησεις σ αγορα μπλουζας-θωρακα. Θα σου προτεινα να μην αγορασεις θωρακα motocross γιατι ειναι λιγο περιεργα τα δεσιματα του. Εμενα μου ειχε σπασει τα νευρα και τον πεταξα (μου τον ειχαν δωσει δωρεαν). Αυτα. Παντως βοηθαει πολυ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ελα να πάρουμε τα βουνά !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία...με ψήσατε .... (Αντρέα - Σταύρο ) Acerbis δαγκωτό…. & Κωσταντινε για τη ανεση....
αλλά να την κάνω τη αγορά τώρα ... που πάμε για χειμώνα ? γιατί καλά τα λέει του και ο Ηλίας ….. «Αν τωρα θες να μην φορας καποιες στιγμες το μπουφαν (το χειμωνα δεν νομιζω οτι θα το θες» – ή να μείνω με τα μπουφάν (ένα Dainese και ενα ΒΜW Pro3) που έχω? - κάνει και 160 euroλακια ο θωρακακος- και τα γιλέκα που λέει σωστά ο Ηλίας… δεν τα μπορώ με τίποτα…. δοκίμασα και δε με βολεύουν καθόλου… Δηλαδή θέλω να πω .. αν για το είδος χωμάτινων εξορμήσεων που κάνουμε το θεωρείτε απολύτως απαραίτητο …τον πήρα αύριο….. Με έχει προβληματίσει και λίγο ο Μανιάτης , που τον θεωρεί απαραίτητο για το LEVEL 2 ….. Υ.Γ Σταύρο τα βουνά θα τα πάρουμε στα σίγουρα…… Άντε να αρχίσουμε …. φιλαράκι.... Last edited by sliv; 23-08-2011 at 23:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Στρατή πάρε θώρακα, να έχεις πλήρη προστασία στο χώμα
Το μπουφάν δεν σε προστατεύει στο στήθος και στα πλευρά όπως κάνει ο θώρακας Και θα τον φοράς συνέχεια στο χώμα, χειμώνα-καλοκαίρι Το καλοκαίρι με μπλούζα εντούρο Και τον χειμώνα μέσα απ’ το εντουράδικο μπουφάν, αφού πρώτα θα βγάζεις τις ενισχύσεις του μπουφάν εννοείτε, αν πάρεις θώρακα-μπλούζα Και αν δεν γουστάρεις να βγάζεις τις ενισχύσεις του μπουφάν, αγόρασε ένα θώρακα-μπλούζα που να έχει αφαιρούμενα μανίκια , και να γίνεται γιλέκο, για να το φοράς μέσα από το μπουφάν χωρίς να χρειάζεται να αφαιρείς τις προστασίες αγκώνων και ώμων του μπουφάν. Εγώ έχω της Spidi τον defender armor με αφαιρούμενα μανίκια και είμαι ικανοποιημένος. Ψηφίζω και το καινούριο μοντέλο τις Acerbis τον cosmo σαν αυτόν που έχει ο Αντρέας, μου τον έδωσε και τον δοκίμασα και μου φαίνεται πολύ καλός. Είναι αρκετά πιο βελτιωμένος από το παλιό μοντέλο της Acerbis τον koerta. Και αν θυμάμαι καλά βγαίνουν τα μανίκια, όποτε θα φοριέται και αυτός σαν γιλέκο μέσα από το μπουφάν Last edited by nibo; 24-08-2011 at 08:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Την «χαριστική βολή» την έδωσε ο Νίκος ........
![]() μπήκε στο budget ....!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW HP2 enduro | Stefi Orf | Διάφορα | 34 | 25-01-2013 16:29 |
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ BMW ENDURO | J-P-HELLAS | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 21-06-2011 14:50 |
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ enduro bmw | danaos | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 12 | 20-06-2011 14:03 |
μπλουζα hp2 enduro | J-P-HELLAS | Ζήτηση | 2 | 04-04-2011 00:00 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΗΡ2 ENDURO 10/08 | danaos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 13 | 23-06-2010 20:17 |