![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα παιδιά...πριν μερικές μέρες μου χάλασε το καντράν στο R1150GS μου,μιλάω για το καντρανακι που έχει την ένδειξη τις θερμοκρασίας-στάθμη βενζίνης-και αριθμό ταχύτητας...να σημειώσω πως και η ώρα στο ρολογάκι έχει κολλήσει στην ώρα που το έπαθε
![]() έχει κανεις καμια ιδέα ; παίζει να ξεκούμπωσε κάτι ή να ξεκινήσω να ψάχνω στο ebay για κάνα μεταχειρισμένη πλακετα ; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δλδ τι σου κάνει??????
|
|
|||
|
|||
![]()
Δοκίμασε να βγάλεις την ασφάλεια που απευθύνεται στο καντραν για 10 δευτερόλεπτα
Αν θυμάμαι καλα είναι μια 15αρα Λογικά θα επανέλθει Μήπως έχεις βάλει xenon φωτα; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επειδή δεν θυμάμαι και εγώ ποιά είναι η ασφάλεια του εναλλακτικά βγάλε το θετικό πόλο της μπαταρίας για 1 λεπτό και βλέπουμε .
![]() ![]() Θα προσπαθήσω να βρώ φωτογραφία με το σχέδιο για τις ασφάλειες . ![]() ![]() Last edited by adventure; 22-08-2011 at 06:34. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πσσσσσσσς...ευχαριστώ πολυ για τις άμεσες απαντήσεις
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και εγώ έχω xenon αλλά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα .
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα μου εχει τύχει να κολλήσει καν 2 φορεσ το καντραν και απ´ότι κατάλαβα ηταν το καλωδιο υψηλής τάσης των xenon που περναγε πίσω απο το καντραν υπεύθυνο
Του άλλαξα θέση και δεν το ξαναεκανε . |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε adventure με έσωσες είσαι ο σωσίας μου.:sm6:.. πράγματι η τρίτη ασφάλεια ήταν...την τράβηξα έσβησε την ξανά έβαλα και δούλεψαν όλα ρολοι !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...άντε το κανες το θαύμα σου πάλι ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Από R1150GS σε F800GS.... (οι πρώτες εντυπώσεις...) | WhiTeRaN | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 66 | 04-09-2011 23:33 |
Ρύθμιση Ποτενσιόμετρου (TPS) σε BMW R1150GS | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 11-04-2011 13:10 |
Αλλαγή δισκoπλακών σε BMW R1150GS | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 27 | 03-04-2011 23:28 |
Aλλαγή φίλτρου βενζίνης σε ΒΜW R1150GS | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 29-06-2010 23:42 |
ΕΞΑΤΜΙΣΗ LeoVince SBK σε R1150GS | RedSpider | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 15-05-2009 14:54 |