![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
Είμαι μέλος εδω και λίγο καιρό αλλά τώρα συστήνομαι. Ειμαι απο Τύρναβο και σε λίγες μέρες (δε ξέρω ποσο) θα έχω στην κατοχή μου μου μπουμπου! Εχω διαβάσει πολλά μεσα στο φορουμ όπως μέσα στο "Ταξίδια στο εξωτερικό" που μερικοί κακώς γράφουν εκεί μεσα... Αυτα ειναι για να γραφτούν σε βιβλίο!!!! Τα ταξίδια και οι φωτογραφίες σας απίστευτες!!!! Ελπίζω να γνωριστώ με πολλούς απο εσας!!! Ξενοφών, Τυρναβος... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ορισες Ξενοφων στην παρεα μας.Με το καλο η μπουμπου σου περιμενουμε φωτο...!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Για μεταχειρισμένο είμαι (δε το φτάνω καινούριο)
Ειδα κάποια, όπως και ενα απο εδω απο το φορουμ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οτι και να ειναι καλοδεχουμενο και καλοταξιδο,με το καλο!! |
|
|||
|
|||
![]()
οτι και να ειναι ,ειτε μεταχειρο ειτε καινουργιο ,στα χερια σου θα ειναι φρεσκαδουρα,οποτε με το καλο ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλώς ήρθες Ξενοφών στη παρέα με το καλό η μπουμπού σου . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες στην παρέα φίλε !!
Με το καλό το εργαλείο !!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό το θεριό και καλώς ορισες ......!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε μου, κ με το καλό να πάρεις την μοτό σου!
Jefe |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κατέρρευσε σε ρωσική συναυλία ο frontman των | SenseiG | Μουσική | 4 | 20-03-2011 22:31 |
Της έκοψαν κλήση γιατί οδηγούσε ενώ χρησιμοποιούσε... δονητή! | gsmaniac | Χιούμορ | 24 | 05-09-2010 05:56 |
Ο νόμος που δεν σε υποχρεώνει να πας σε εξουσιοδοτημένο | vabu | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 12-08-2010 11:50 |
Μοτοσικλετιστής πυροβόλησε όχημα που τον προσπέρασε... | skippybi | Επικαιρότητα | 10 | 07-11-2009 13:47 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 22:24 |