![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το ξέρω σας έχω ζαλίσει με της απορίες μου...αλλά είμαι μικρό παιδί ακόμα και ανακαλύπτω τον κόσμο
![]() ![]() ![]() ![]() η κλάρα έχει τις βάσεις που φαίνονται στην παρακάτω φωτό.... γνωρίζει κάποιος με σιγουριά τί βαλίτσες κουμπώνουν πάνω??? μαμά? Givi Kappa? κλπ κλπ κλπ για να μην βάλω σαμάρια και τελειώνω :P ![]() Ο σκοπός είναι να μειώσω το κόστος απόκτησής των βαλιτσών... οπότε ψάχνω ο,τι ποίο οικονομικό και ποιοτικώς αποδεκτά. Εκτός από Βαλίτσες χρειάζομαι και φωτισμό, κόστος για Xenon και καμια προσφορά για προβολάκια??? πληροφορίες και για αυτο pleaaaaaaase αν μπορείτε ....μην ανοίγω νέο thread ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ABS εκ των υστέρων! | ortho | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 06-01-2011 23:17 |
Χανιά Καφές...1 Δεκ 2010!! | Gazi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 01-12-2010 20:53 |
Γνωρίζαμε εκ των προτέρων για την κρίση στην Ελλάδα» | gsmaniac | Ελλάδα | 4 | 08-10-2010 20:58 |
Νέο κρούσμα/Αυτή την φορά εκ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ | spongy | Επικαιρότητα | 11 | 27-08-2010 23:02 |
Καθαρισμός μπεκ του injection | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 27-09-2009 23:01 |