![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φτανει ενας ταξιδιωτης στο χωριο και παει στον ξενωνα.Ποσο θα πληρωσω λεει στον ξενοδοχο για Σαββατοκυριακο;200,00 ευρω του λεει.Καλα παρε 100 ευρω να ανεβω να δω το δωματιο και αν μου αρεσει θα μεινω.Παιρνει το κατοσταρικο ο ξενοδοχος και τρεχει στον υδραυλικο που του χρωσταγε 100 απο κατι δουλειες και του το δινει.Σφεντονα φευγει ο υδραυλικος και παει στον ηλεκτρολογο του χωριου και του δινει το κατοσταρικο που του χρωσταγε που του ειχε αλλαξει τον πινακα.Ο ηλεκτρολογος ξεχρεωνει τον μπακαλη με αυτο και ο μπακαλης το δινει στο χασαπη για τα κρεατα που του χρωσταγε.Παει ο χασαπης στον τσοπανη και του λεει παρε το κατοσταρικο για τα αρνια που μου πουλησες.Ολο χαρα ο τσοπανης παει στην πουτ@να του χωριου και της λεει παρε το κατοσταρικο που σου χρωσταω απο τις βιζιτες.Φευγει η πουτ@να και παει στον ξενοδοχο.Ρε συ του λεει παρε τα 100 ευρω που σου χρωσταγα για τους πελατες που εφερνα.Πανω στην ωρα κατεβαινει ο πελατης και λεει δεν μου αρεσε το δωματιο παιρνει το κατοσταρικο του και φευγει...Και ολοι ξεχρεωσανε χωρις λεφτα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι είναι...
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου δυστυχώς δεν είναι χιούμορ αλλά η πραγματικότητα και για όσους ξέρουν λίγα παραπάνω η βασική δομή των παραγώγων με τα οποία έχουν θησαυρίσει πολλοί, φυσικά εις βάρος των περισσοτέρων...
Με τις υγείες μας |
|
|||
|
|||
![]()
Οποτε καιρος ειναι να μας γυρισουν τα λεφτα που μας χρωστουν απο παλια.....για να πατσισουμε!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό κι αν δεν είναι αστείο!!! Είναι το ζητούμενο!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η μεγάλη απάτη του παγκοσμιο-ποιημένου διατροφικού κώδικα | gian75 | Υγεία | 7 | 21-10-2011 23:33 |
Παγκοσμιοποίηση | gepol | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 15 | 16-02-2011 14:42 |
Κουσάντασι - Κωνσταντινούπολη | Blackstaf | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 27-03-2010 10:10 |
Παγκοσμια γκαφα της GOOGLE... | Kwstas_kef | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 04-09-2009 20:31 |