![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Πολιτικό γραφείο Αντιπροέδρου της κυβέρνησης: 162. 812,00 ευρώ βασικός μισθός, 46.319,34 ευρώ για κινητή τηλεφωνία, με υπογραφή, μάλιστα, Παπανδρέου! Δείτε τα «συνημμένα» και συγκρίνετε, αν αυτά που «τρώτε» εσείς σχετίζονται με αυτά που «τρώει» αυτός που λέει ότι «μαζί τα φάγαμε». ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥ@%$%^&*ΝΑΣ Ο ΓΙΟΣ!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
απορω βρε Στρατο μου ποια ειναι η απορια σου;η αλητεια τους δεν εχει πλεον ορια. ειναι κι αυτη ακομη μια .ποτε θα ξυπνησουμε να τους ----------ποτε θα σταματησουμε να τους κοιταμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εντωμεταξύ αυτό έχει να κάνει με βασικομισθό και όχι σύνολο...το άλλο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το ποσό των λογαριαμών για κινητά ..πόσο να χρεώνει μια εταιρία για απεριόριστες κλήσεις ανά κινητο?? 200 ευρώ ?? 300?? μέχρι τις 46.000 είναι πολύ...
τι να λέμε τώρα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ε ρε ####ση που θελουνε!!! συγνωμη κιολας για την εκφραση μου
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ βρε Νότη απορώ με τα γκάλοπ που κυκλοφορούν και δίνουν ακόμη ένα 15% σε αυτούς τους αλητήριους. Σε ίδρυμα χρονίων ψυχικών παθήσεων πάνε και τα κάνουνε; Τόσους πολλούς έχουν ακόμη βολεμένους;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει εδώ μέσα στο forum ένα παλικάρι που μπαινοβγαίνει μέσα στη βουλή ,εάν θα τον ακούσετε να σας λέει το τι γίνεται μέσα αε αυτην και το πως μας βλέπουν όλοι αυτοί πιστέψετε θα πάρετε όπλο στα χέρια σας......!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εεεεεεεεεετσιιιιιιιιι!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε δεν πάει άλλο...........
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κλοπη Κινητου | vasorfa | Γενικά - Αναβάτης | 27 | 04-02-2010 03:49 |
Κινητήρες από πλαστικό!!!!!! | arisxios | Άλλες εταιρίες | 3 | 10-12-2009 00:59 |
BMW M3 V8: Κινητήρας αναφοράς | riko46 | Αυτοκίνητο | 5 | 04-01-2009 12:16 |
Κόσμημα Κινητού | KostasGS | Πλοήγηση - Hardware και Software | 1 | 27-12-2008 23:02 |