![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια ψαχνω αριστερο χερουλι-grip θερμαινομενο η μη, καινουριο. Εχω το δεξι.Τα παλια μου φθαρθηκαν και εβαλα της ariette, αλλα ειναι πολυ μουφα! ουτε για παπακια κανουν. Οποιος μπορει να με εξυπηρετησει...ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
![]()
arriete εβαλες αυτα που δινει για BMW?αν ειναι ευκολο βαλε φωτο αν ειναι τα ισια κ θελεις αυτα με τις ριγες να τα ανταλλαξουμε...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην αλλάζετε χερούλια όταν φθαρούν!!!!
Τυλίξτε τα με ταινία για ρακέτες του τένις ![]() ![]() ![]() Κόστος 10-15€ και αθάνατα για 3-4 χρόνια ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παρα πολυ καλη λυση!!την εκανα και εγω να ναι καλα ο katsab!!σου δινει καλυτερη αισθηση!!ξερω καποιον που κανει και δερματινα χερουλια επισης πολυ καλη δουλεια!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ηταν τα ariette απο το motoraid.eu. μετα απο λιγο καιρο, χωρις να φθαρουν ιδιαιτερα, ειχαν μια φτηνιαρικη γυαλαδα επανω τους. δε με βολεψαν καθολου. Δεν ειναι σε καληκατασταση για ανταλλαγη. Μαλλον θα παω για μαμα......
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω βρει κατι εγω απο Αγγλία θα μιλήσω με τον μηχανικό μας εδω και θα σου πω, απλά περίμενε 1-2 ημέρες και η τιμή τους ~30 λίρες Αγγλίας + μεταφορικά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ok ευχαριστω, αναμενω. Μιλαμε για μαμα? Θερμαινομενα η μη? Ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
![]()
Παντως αμα αγορασεις καινουργια θα ηθελα το αριστερο χερουλι αν το πουλας!
|
|
|||
|
|||
![]()
απ'οτι ξερω δεν αγοραζεις και τα 2 υποχρεωτικα... ενα ενα πωλουνται και εχουν 98 το ενα.... μου το χαν πει στο παναγιωτοπουλο γιατι το αριστερο μου δε λειτουργει
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντικατάσταση grip σε R1200GS/'04 | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 62 | 24-11-2013 14:51 |
Φθαρμένα grip και εγγύηση | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 15-09-2011 16:17 |
Ένδειξη θερμενομένων grip στο display | plusangel | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 14-08-2010 14:57 |
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ GRIP ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ | geolag | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 07-12-2009 02:49 |
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ GRIP | b.kosmas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 49 | 03-12-2009 00:17 |