GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Παλιό 26-10-2011, 15:38
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Μηνύματα: 19,324
Προεπιλογή Αποδοκιμασίες κατά πολιτικών στην δοξολογία του Αγίου Δημητρίου

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αποδοκιμασίες κατά πολιτικών στην δοξολογία του Αγίου Δημητρίου

Από τις διαμαρτυρίες πολιτών εναντιόν πολιτικών σημαδεύτηκε η επίσημη δοξολογία για την 99η επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και τον Πολιούχο της Άγιο Δημήτριο, η οποία τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου.



Ο υπουργός Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και άλλοι εκπρόσωποι της κεντρικής και τοπικής πολιτικής σκηνής έγιναν δέκτες αποδοκιμασιών κατά την δοξολογία για τον πολιούχο της συμπρωτεύουσας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένας σχεδόν δεν έκανε δηλώσεις μετά τη δοξολογία, ενώ και οι βουλευτές της ΝΔ (Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος και Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας) δεν πέρασαν μέσα από τον συγκεντρωμένο κόσμο.
Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους επιτέθηκαν φραστικά και στον πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Γιάννη Μυλόπουλο.
Οι "αγανακτισμένοι" είχαν αναρτήσει πανό στο πεζοδρόμιο της Αγίου Δημητρίου, σε μικρή απόσταση από το σημείο άφιξης των επισήμων. Πανό άνοιξαν και εργαζόμενοι στα προγράμματα "Βοήθεια στο σπίτι", οι οποίοι φώναζαν συνθήματα και διαδήλωσαν το αίτημα τους να μην κλείσουν τα συγκεκριμένα προγράμματα και να συνεχίσουν να λειτουργούν.
Τα συνθήματα ακούστηκαν και κατά την άφιξη και κατά την αναχώρηση των επισήμων. Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα, όπως "πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από 'δω" κ.α.

Από τις αποδοκιμασίες "γλίτωσε" μεταξύ άλλων ο Γ.Δημαράς που μετά το πέρας της δοξολογίας δήλωσε ότι "ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα και να αντισταθούμε στους σύγχρονους εισβολείς".
Οι εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγίου Δημητρίου, της απελευθέρωσης της πόλης στους Βαλκανικούς Πολέμους και της επετείου του "Οχι" συνεχίζονται, με τις καμπάνες των ναών να χτυπούν χαρμόσυνα, φιλαρμονικές να παίζουν σε κεντρικά σημεία της πόλης κ.ά.
Το πρωί της Τετάρτης έγινε η επίσημη έπαρση της σημαίας στον Λευκό Πύργο.
Την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη θα μεταβεί και ο Κάρολος Παπούλιας για τον εορτασμο της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού, και στις 11.00 θα παρακολουθήσει την παρέλαση.


Θεσσαλονίκη κατά Μπεγλίτη 26/10/2011 - YouTube
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
H Αποδοκιμασία δεν είναι Βία! Xanthi Ελλάδα 6 15-06-2011 10:12
Μην το Δοκιμάσετε Gazi Διάφορα 7 22-01-2010 14:24
Δοκιμάζοντας το Abs teo40 Γενικά - Μοτοσυκλέτα 9 24-01-2009 12:30


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:01.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!