![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τα παρακατω πραματακια μαζευτηκαν τοσο καιρο κ δεν εχουν θεσει στην μηχανη μου.
Προκειτε για τα εξης: Προστατευτικα κυλινδρων απο GS του 2010. Τα αγορασα απο μελος του forum πριν κανα μηνα αλλα τελικα δεν θα τα χρησιμοποιησω. Τιμη 60 ευρω κ για τα δυο (οσο τα αγορασα). Υπ'οψιν οτι το ενα ειναι ολοκαινουργιο κ αχρησιμοποιητο ενω το αλλο εχει ενα πολυ μικρο σημαδακι που απ'οτι το ειδα πρεπει να βγαινει κιολας. ![]() Μπριζακι 12V mini κ μπριζακι 12V κανονικου μεγεθους. Απλα περισευουν. Το mini το εβγαλα απο κιτακι που αγορασα απο το motoraid κ το αλλο το αγορασα για εφεδρικο μπας κ χαλαγα το αλλο κατα την διαρκεια της επεμβασης. Απο 5 ευρω το καθε ενα για να πω πως τα πουλησα. ![]() ![]() Μπαρακι τιμονιου με μαυρο σφουγγαρακι. Εβαλα καινουργιο μαυρο! Το τιμονι που φαινεται στη φωτο δεν το δινω (τουλαχιστον ακομα). Ειναι ολοισιο κ το λυπαμαι. Ασε που μπορει να χρειαστει!!! τιμη 70 ευρω ![]() καλωδιωση για προβολακια με ρελε κ διακοπτη κ καλωδια κ φυσακια κλπ παραφερναλια. Δεν τα χρειαστηκα. Ειναι αυτα που δινει η hella με το κιτακι το micro de. Εγω εβαλα την εργοστασιακη καλωδιωση. Τιμη 5 ευρω. ![]() Διακοπτης δεξιος ΧΩΡΙΣ επιλογη για τα θερμενομενα σκριπς. Ολοκαινουργιος, αχρησιμοποιητος κ κανει κ για RT. Timh 80 ευρω. ![]() βασεις στηριξεις. Δεν τις εχω βαλει ποτε. Τιμη 70 ευρω ![]() Οπως ειναι κομπλε με τις βιδες της |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
AKRAPOVIC τελικό για GS1200ADV 08 | DSpiros | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 27-09-2011 10:08 |
ΓΥΝΑΙΚΕΣ.. (Εξαιρουνται οι συμφορουμιτισσες! :P ) | black_hawk | Ανέκδοτα | 14 | 26-08-2011 17:56 |
πωληση gs1200adv | g.lazaroglou | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 16-09-2010 14:26 |
gs1200adv | g.lazaroglou | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 8 | 13-09-2010 21:16 |
ερωτησεις για service της gs1200adv | athaneco | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 18-01-2010 09:44 |