![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ!ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΑΛΛΑΞΕ ΟΜΩΣ!
ΕΙΜΑΙ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ GS ADV R1200!ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΚΙΑ!ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ!ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ! |
|
|
|||
|
|||
|
Καλως τον!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Φίλε Γιάννη, καλωσόρισες στην παρέα του GS Forum !!! Καλά ποσταρίσματα και πολλές απολαυστικές βόλτες με την χοντρούλα σου ... ![]() Υ.Γ. ... κι αν κάποιοι σε πίκραναν, ξεπέρασέ το ... Καμιά φορά, προσπαθώντας να κάνουμε χιούμορ στο ΝΕΤ, "βγαίνει" κ ακούγεται αλλιώς ... ![]() Σε περιμένουμε σε κάποια προσεχή μας συνάντηση, να γνωριστούμε κ από κοντά ... .
|
|||
|
|||
|
Καλως ηρθες Γιαννη και παντα ορθιος...
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες στην παρέα Γιάννη καλά να περνάς με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα με την κούκλα σου . ![]() Καλά ποσταρίσματα . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες στην μεγάλη μας παρέα!!!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες φίλε μου, κ καλά μας χιλιόμετρα!
Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας να είσαι καλά...
|
![]() |
|
|