![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μετά από 12 μηχανές ( πάντα γιαπωνέζικες ) είπα να μπώ και εγώ στο Club με σήμα τον έλικα.... Δεν την πήρα για τον έλικα όμως.... Την πήρα μιας και για πολλούς είναι το τελευταίο αληθινό GS που έβγαλε η εταιρία. Ειδικά τώρα που πάει να γίνει και υδρόψυκτο... Αλλος μπορεί να πει ότι εξελλίσεται, άλλος ότι απομακρύνεται από τον αυθεντικό της παλιό χαρακτήρα...
Δεν ξέρω παιδιά. Πάντα μιλάω σε σχέση με αυτά που ακούω σε συζητήσεις από BMW-δάκιδες. Την πήρα επίσης γιατί είναι ιδιότροπη, έχει ανάποδα τα φλάς , όταν την βάζεις μπροστά ακούγεσαι 50 μέτρα ποιο μακρία και όταν αποσυμπλέκεις την πρώτη στο κιβώτιο ακούς το διπλό .... κράκ-κράκ που μπαίνει σε λειτουργία το ABS. Η "ασχήμια" της είναι ταυτόχρονα και ομορφιά !Μην σας κουράζω άλλο αγαπητοί φίλοι. ΒΜW R1150 GS 02/2003 - 29.450χλμ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !
Last edited by Tonys; 06-11-2011 at 08:29. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλως ηρθες καλα χιλιομετρα.
|
|
|
|||
|
|||
|
ενας ακομα καλος λογος σε αυτα που αναφερεις ειναι να μπαινουμε στο ματι σε αυτους με τους varkasoumiedes
![]() ...καλως ηρθες και καλα μας χιλιομετρα ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες στην παρέα και στο club των 1150 καλά να περνάς με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες φίλε μου, κ καλά μας χιλιόμετρα!
Jefe |
|
|
||||
|
||||
|
Φίλε Αντώνη,
καλωσήρθες στην παρέα του GS Forum .... ![]() Kαλή διαμονή κοντά μας κ πολλές ασφαλείς βόλτες με το νέο σου απόκτημα ..... ![]()
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες...
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Από τα επεισόδεια στο Σύνταγμα ...εμφύλιος πόλεμος... | frits | Επικαιρότητα | 131 | 01-03-2011 21:48 |
| Ρεμπέτικο, Ρεμπέτικη μουσική. Ένα κομάτι του πολιτισμού μας. | kostas_366 | Πολιτισμός | 14 | 07-02-2011 00:58 |
| Η μπεμπα και η ''ΜΠΕΜΠΑ''. | sintarta | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 14 | 06-03-2010 22:20 |
| καλησπέρα και απο εμένα | edi | Καλώς ήλθατε | 14 | 17-10-2009 20:06 |
| Καλημέρες,καλησπέρες & καληνύχτες -Πεμπτη 6 Αυγούστου 09!!! | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 31 | 07-08-2009 00:21 |