![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους.Τους τελευταίους μήνες όταν κάνω ενέργεια να συνδεθώ στο φόρουμ μου εμφανίζει το παρακάτω μύνημα και δεν μου επιτρέπει την πρόσβαση.Ξαναβγαίνω στο google και ενεργώ εκ νέου σύνδεση και με βάζει.Το πρόβλημα εμφανίζεται και στους τρείς υπολογιστές μου.Μάλιστα στο γραφείο δεν μου δίνει πρόσβαση οτι και να κάνω.Τι λέτε να φταίει??Μήπως επειδή έχω varadero??
![]() Το μύνημα είναι αυτό: Your submission could not be processed because a security token was missing. If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error. Last edited by pkiriakos; 06-11-2011 at 07:50. |
|
|||
|
|||
![]()
σε ποιό συνεργείο πηγαίνεις;;;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Άν έχει κάποιος καμιά ιδέα, ας βοηθήσει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διαβάζω πολλές αναφορές στο γούγλη και δεν βγάζω άκρη. Δοκίμασε να κάνεις ένα καλό καθαρισμό στα cookies, και βλέπουμε....τι browser χρησιμοποιείς?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() τι μοντέλο είναι το εργαλείο σου? βάλε και καμία φωτογραφία. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το πρόβλημά σου, δεν έχει να κάνει με το φόρουμ ...
Τσεκάρισε το antivirus ή το firewall ...
|
|||
|
|||
![]()
Google chrome.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δοκίμασε αν μπορείς με ΙΕ η Φάιρφοξ να δεις αν έχεις διαφορετική αντίδραση. Ενα αρχικό συμπέρασμα που έβγαλα απο όσα διάβασα είναι ότι δεν είναι θέμα vbulletin, αλλά browser/ρυθμίσεων....
Απο εκεί και πέρα οι ειδήμονες ας βοηθήσουν..... ![]() Σαν τελική λύση....πάρε GS ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εν τω μεταξύ πόλλούς μήνες και με google chrome λειτουργούσε κανονικά.Τώρα γιατί να υπάρχει πρόβλημα??Μηχανήματα του διαβόλου.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
με safari αλλα και με ie δεν αντιμετωπισα ποτε κανενα προβλημα στο αγαπητο μας forum.
|
|
|||
|
|||
![]()
Άλλαξα από chrome σε firefox γιατί και εμένα μου έκανε κάποιες διακοπές και δεν μου άνοιγε εικόνες.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Chrome Remote Desktop, πρόσβαση στον υπολογιστή απο μακρυα! | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 10-10-2011 20:36 |
Πρόβλημα με το σταντ ???? | arman | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 04-07-2010 02:06 |
Πρόβλημα με τη μπαταρία ?? | linex | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 25-04-2010 13:11 |
Πρόβλημα με το ESA !!! | pkar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-09-2009 14:49 |
Πρόβλημα με το ABS | margot | Γενικά - Αναβάτης | 48 | 17-09-2009 21:30 |