|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Τελικά, ποιό είναι το καλύτερο antivirus ???
Για να καταθέσετε την άποψή σας ...
Ποιό κατά την γνώμη σας είναι το πιό αξιόπιστο antivirus ??? Πάντα βέβαια, στα όρια του δυνατού ... Αν έχετε γνώμη, για δωρεάν σουίτες ή για εμπορικά πλΕρωτικά προγράμματα ... .
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τελικά, ποιό είναι το καλύτερο antivirus ???
.,.,πάρε Μac να ησυχάσεις.,.,.,.,
|
|
|||
|
|||
Εχω το avg free antivirus, το spybot-sd και το τελευταίο διάστημα έχω ενεργό και το advanced system care, και τα τρία εν λειτουργία. Τώρα , αν αγόραζα κάποιο θα προτιμούσα το Kaspersky Anti-Virus που έχω ακούσει ότι είναι καλό !
|
|
|||
|
|||
Χρησιμοποιώ μόνο free και κάνω εναλλαγες μεταξύ AVG, Avira και Avast. Μάλλον καταλήγω στο Avast κυρίως λόγω "βάρους"....
|
|
|||
|
|||
Εγώ χρησιμοποιώ το Avast free χωρίς κανένα πρόβλημα γενικά είμαι ευχαριστημένος και ελαφρύ προγραμματάκι . |
|
|||
|
|||
Εγώ χρησιμοποιώ Αvira στο laptop και το Μicrosoft Essentials στο desktop.
|
|
|||
|
|||
Εγώ χρησιμοποιώ το kaspersky antivirus στο desktop του σπιτιού και του γραφείου αγοράζοντας μια ετήσια συνδρομή και στα λοιπά βάζω δωρεάν το panda cloud! Δωρεάν και ελαφρύ! Το προτείνω ανεπιφύλακτα !
|
|
|||
|
|||
Επί σειρά ετών...8 ίσως και παραπάνω... χρησιμοποιούσα το Kaspersky (αγορασμένο με συνδρομή) και δεν είχα "τσιμπήσει" ποτέ κάτι !!!
Τώρα εδώ και περίπου 3 μήνες χρησιμοποιώ τα Microsoft Security Essentials που είναι free με τα Windows 7... και είναι ΟΚ μέχρι στιγμής... το παρακολουθώ στενά όμως... με άλλα... |
|
|||
|
|||
Είναι μία ερώτηση που γίνεται πολύ συχνά ......
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει σαφή απάντηση ...κάθε μέρα «γεννιούνται» περίπου 300.000 νέοι ιοί ......είναι αδύνατον κάποιος να συγκρίνει και να καταλάβει πιο πιάνει τους περισσότερους. Από την άλλη ας μην είμαστε αφελής και πιστεύουμε ότι τα (various, τα malware ,τα Trojans…κ.α) δημιουργούνται από hackers που θέλουν να καταστρέψουν τα computers του κόσμου ......τα antivirus είναι ένα εμπόριο αυτοτροφοδοτούμενο....!!!!!! ......για αυτό εγώ προτείνω για προσωπική χρήση ...ότι υπάρχει δωρεάν (AVG , Microsoft , avira ..κλπ) , προσέχουμε να αποφεύγουμε τα άνοιγμα περίεργων αρχείων από mail και internet και πάντα .....μα πάντα Backup τα αρχεία που είναι σημαντικά για μας γιατί στο τέλος αυτά έχουν αξία .!!!!!! Όσο αφορά την εμπορική χρήση και πάνω από 25-30 σταθμούς εργασίας που είναι απαραίτητη η κεντρική διαχείριση μέχρι στιγμής οι πιο πολλές εταιρίες συνήθως επιλέγουν τα δυο «μεγάλα μαγαζιά» : McAffe και Norton . βέβαια σε εταιρίες με πολλούς σταθμούς εργασίας υπάρχουν και άλλες τεχνικές που αποτρέπουν κακόβουλες ενέργειες...(πολιτικές ασφάλειας, firewalls, antispams , δικαιώματα χρήσης κ.α) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το χωριό μου | Mariosg | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 22-08-2011 14:16 |
Τι πρέπει να γνωρίζετε για την εποχική γρίπη και τον ιό A (H1N1) | frits | Υγεία | 4 | 02-03-2011 08:59 |
Παλιό αλλά πάντα επίκαιρο.... | frits | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 11 | 08-12-2010 21:34 |
Νέο επαναστατικό Antivirus!!! | kostasvar | Χιούμορ | 8 | 28-11-2009 09:03 |
Μπουφάν μηχανής αλλά ποιό? | Vakalos | Ένδυση | 8 | 27-05-2009 01:07 |