![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Στα πλαισια μιας "ανανεωσης" της μηχανης μου (εδω), βαφτηκαν σε φουρνο βαφης αυτοκινητων διαφορα πραγματα, μεταξυ των οποιων και καποια που κρατουσα σαν.. "καβατζες"!
Επειδη, μου'πιαναν χωρο στη ντουλαπα, αρχισα να χαριζω ορισμενα (π.χ. εδω, εδω και θ'ακολουθησουν και αλλα..) και πουλαω τα παρακατω! 1. ΟΕΜ "Χουφτες" με επεκταση της TOURATECH, βαμμενες σε φουρνο βαφης αυτοκινητων, ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ! ![]() ![]() ΤΙΜΗ: 70 EUROS 2. ΟΕΜ αντιβαρα, με τα αλουμινενια τους δακτυλιδια, επεισης βαμμενα (τα αντιβαρα) ![]() ΤΙΜΗ: 30 EUROS 3. ΟΕΜ μαρσπιε, (καθ'οτι τα αλλαξα, εδω.. ) ![]() (Ταιριαζουν και σε G 650 GS, αλλα και σε αλλα μοντελα) ΤΙΜΗ: 30 ΕUROS 4. ΟΕΜ πλαστικα προστατευτικα κυλινδρων ενισχυμενα με ινες ανθρακα Το ζευγαρι, αφου ενισχυθηκε εσωτερικα (δεν φαινεται τπτ) με ειδικο υλικο γι'αυτο, βαφτηκε οπως και τα αλλα, σε φουρνο ![]() Οι εσωτερικες ενισχυσεις που εγιναν, μετα απο χτυπηματα (ΟΧΙ! σπασιμο!) ![]() ![]() ΤΙΜΗ: 70 EUROS Αυτα και ευχαριστω!
Last edited by black_hawk; 06-03-2012 at 01:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ πολύ για τη πρόταση αλλά θα ήθελα να πάρω καινούργια...
...για να ταιριάζουν με το μηχανάκι.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Επειδη πουληθηκαν καποια πραγματα (καγκελα, κλειδι φιλτρου λαδιου), η αγγελια ανανεωθηκε με οτι υπαρχει ακομα
|
|
|
|||
|
|||
|
καλησπερα.οι χουφτεσ μπαινουν και σε 1150gs?
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν το γνωριζω, αλλα δεν νομιζω..
Σιγουρα ταιριαζουν σε GS 1200 και adv 2004-2007 |
|
|
|||
|
|||
|
Ενα "UP" και απο δω, μιας και ειναι ωραιο το.. τραπεζομαντηλο!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Οι τιμες "ανανεωθηκαν", τα μεταφορικα, (ΕΛΤΑ) ΔΙΚΑ ΜΟΥ!
|
|
|
|||
|
|||
|
καλησπέρα black hawk, για τις χούφτες και τα προστατευτικά των κυλίνδρων. Μου λες τις "ανανεωμένες' τιμές? ευχαριστώ, Γιώργος
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Bαλιτσες για Gs 1200 - ADV 1200 με βασεις | κουτσαφτης βασιλης | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 19-03-2012 23:33 |
| ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ για ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ | frits | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 11-12-2011 15:59 |
| Ζητάω για αγορά βάσεις για πίσω βαλίτσες για BMW 1200 ADVENTURE 08 | eytyxios | Ζήτηση | 10 | 10-03-2011 23:07 |
| ΤΙΜΟΝΙ ΓΙΑ GS 1200 07 | scorpiobmw | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 2 | 28-05-2010 20:02 |
| ΤΙΜΟΝΙ ΓΙΑ GS 1200 | scorpiobmw | Ζήτηση | 0 | 20-05-2010 14:41 |