![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Καλως σας βρισκω!!!![]() χαιρομαι που βλεπω πολλους φιλους κ συντροφους σε ενα παθος που ειναι ενας καλος λογος να ζεις!!! εστω κ να υπομενεις καιρους σαν τους τωρινους κ ανεγκεφαλους που προσπαθουν να χαλιναγωγησουν τη ζωη μας...οπως παντα λεω, λατρευω το μηχανακι μου γιατι ειναι ο καλυτερος ψυχολογος-αρκουν μερικα λεπτα πανω του για να χαμογελασω ακομα κ αν εχω περασει τη χειροτερη κατασταση που θα μπορουσε να συμβει...κ πιστεψτε με, μου εχουν συμβει πολλα... Ευχομαι να τα λεμε συχνα με πολλες ωραιες βολτες γιατι σημασια δεν εχει ο προορισμος αλλα η παρεα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλως ηρθες και παντα ορθια
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες στην παρέα Έλλη Χρόνια Πολλά καλά να περνάς με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πολλά και καλά χλμ. Καλώς ήρθες.
|
|
|
|||
|
|||
|
καλως ηρθες στην παρεα και καλα χιλιομετρα ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς το πιλοτάκι μας . . .
Με το καλό να σε ξαναδούμε Έλλη και φυσικά, καλά χιλιόμετρα . . . τώρα το χειμώνα, με smartάκι
|
|
|
|||
|
|||
|
καλώς ήρθες στην μεγάλη παρέα του GS forum
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλως ορισες στην παρεα μας καλα χιλιομετρα!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες..
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Έλιωσαν οι σόλες από τις μπότες | mikochem | Μπότες | 26 | 12-12-2011 10:59 |
| Ποιότητα + ποσότητα ζωής | ckk | Υγεία | 10 | 16-07-2011 02:42 |
| Το τείχος των δακρύων στα Ιεροσόλυμα & στην Ελλάδα !!! | chpou | Χιούμορ | 12 | 09-06-2011 18:46 |
| Ασύλληπτες ποσότητες ακατάλληλων προϊόντων | gsmaniac | Υγεία | 6 | 12-05-2010 00:16 |
| «Χρυσός» ο Κακλαμανάκης!!!!!!!!!!!! | riko46 | Αθλητισμός | 13 | 01-09-2009 21:36 |