![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
για γυναίκες ή παιδιά...
το αγόρασα για μένα αλλά δεν είχα δει ότι είναι για γυναίκες (δεν θέλω σχόλια )!!το κράνος είναι ολοκαίνουργιο στο κουτί του τιμή στα 32,50 EUR ακριβώς όσο το πήρα! ότι πρέπει για να το πάρει κάποιος στο γυναικάκι του
|
|
|
|||
|
|||
|
ξέχασα το νουμεράκι
είναι Medium! |
|
|
|||
|
|||
|
Μέγεθος ;
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Έχεις Pm .....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
πες ότι δεν σου αρέσει το χρώμα ...ήθελες κάτι σε Φούξια , βεραμάν ....κάτι ανοιχτό, χαρούμενο βρε παιδί μου ......σε καταλαβαίνω εγώ ...!!!! ![]() Δεν άντεχα .....!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τώρα να πω οτι δεν σε περίμενα ? ψέμματα θα πω!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι να κάνω ρε Αντρικο προσπαθώ να κρατηθώ......αλλά.... με τσιγκλάς !!!!!........ δεν με βοηθάς
![]() ![]() .........!!!!!!!!!!! "το αγόρασα για μένα αλλά δεν είχα δει ότι είναι για γυναίκες ... " ......μα ειναι "πρόταση" αυτη ????????? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τα θέλει ο πιτσίκος μου φίλε!
|
|
|
|||
|
|||
|
το κράνος επωλήθη αλλά ευτυχώς παίζουν άλλα δύο,
δεν ψωνίζω μόνο εγώ γυναικεία! ![]() ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ και υποθέτω και ενός άλλου φίλου μιας και ούτε αυτού θα του κάνει... είναι διαφορετικά τα σχέδια, ίδιο μέγεθος. |
|
|
|||
|
|||
|
παιδες εαν προλαβω θα το φερω την Τεταρτη στη ΟΑΣΗ
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Uvex Hero από Louis | bogart | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 12 | 07-01-2012 18:04 |
| Κιβώτια BMW απο την Hero Motors | gepol | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 15-05-2011 22:20 |
| Πωλειται GoPro Hero HD 1080p Βιντεοκαμερα | immunity | Πωλήσεις γενικώς | 1 | 13-02-2011 00:30 |
| Τσεκάρισμα της GOPRO HD HERO | Strats | Διάφορα | 19 | 08-01-2011 19:53 |