![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Last edited by asotosios; 23-01-2012 at 13:43. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Τον είχα και μου χάλασε.Πολύ καλός θα τον ξαναπάρω.Ευχαριστούμε Ευγένιε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γενικά για τον συγκεκριμένο έχω ακούσει πολλα και καλα...αν τον χρειάζομουν (μιας και η μηχανη κι είτε καθημερινά) θα τον έπερνα σίγουρα...
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o Συγκερκριμένος είναι ή μεγάλη πατάτα ή εγω ειμαι μεγαλος καντεμης...... εκανα σήμερα επιστροφη εναν φορτιστη στην lidl....με απόδειξη 1.5 μηνών και άκουσα οτι τον <<αντικαθιστουν και καλα>> μόνο εντός μηνός απο την αγορά ή αλλιως (στην περιπτωση μου) πρεπει να τον ετρεχα σε ενα service για να αποφανθει.....δηλαδη πιας τιο αυγο και κούρευτο..... ![]() ![]() ![]() φυσικά όπως πολλοι απο εσάς ξερεται πόσο ........μπορώ να περνάω το δικό μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τσαντίζομαι περισσότερο γιατί εχω αγοράσει 3 τετοιους φορτιστές,,....και κανένας ΔΕΝ δούλεψε για πάνω απο 3 φορτίσεις....... ![]() ![]() ![]() ο κύβος ερρίφθει.....ΠΟΤΕ ξανά φορτιστή απο εκεί. ![]() ![]() ![]() ![]() θα βάλω τα 19,99 και αλλα 40 ευρα και θα πάρω τον opti κατι 4....που εχω ακούσει οτι ειναι φοβερός.... ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα...... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα......
![]() ![]() ![]() Και καλά έκανες.!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου, πάρε ένα φορτιστή bmw να δεις την υγειά σου. ΜΙΑ φορά τον αγοράζεις.(μπαίνει και στο πριζάκι ενώ οι άλλοι πρέπει να βγάζεις την σέλα
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ψαξτο λιγο φιλε μου..... υπαρχουν και αλοι που μπαινουν στο πριζακι.... ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απιστευτο αυτοκινητο..... | antonis1150GSA | Αυτοκίνητο | 9 | 27-07-2011 15:09 |
Ψαχνω φορτιστη αυτοκινητου για Tibo A4050 | GEO_K | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 10-11-2010 09:38 |
Φορτιστής έκτακτης ανάγκης κινητού ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 11-11-2009 20:03 |
Αυτοκινήτου ιστορίες !!!!!!!!!!!!!!!!!! ! | riko46 | Αυτοκίνητο | 3 | 17-08-2009 12:24 |
Κοινός φορτιστής για όλα τα κινητά! | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 08-03-2009 10:17 |