![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και από μένα,
Καλός σας "βρήκα" και εγώ, ακόμα δεν είμαι -αυθεντικό- μέλος GS αφού έχω ένα Africa, αλλά ακροβατώ με την απόφαση να ξεκινήσω και εγώ κάποια στιγμή με ένα 1150 (αυτό που είναι για τους άντρες ). ![]() Είμαι γραμμένος εδώ και κάποιες μέρες και διαβάζοντας αρκετά παρατήρησα πως υπάρχει πολύ καλό "παρεάκι", γνώση και θέληση από πόλους για εποικοδομητική και φιλική επικοινωνία. Καλή χρονιά να έχουμε και όλοι πάντα όρθιοι !!!! Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 27-01-2012 at 20:27. Λόγος: Αλλαγή greeglish σε Ελληνικά ! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ορισες Γιωργο στην παρεα μας και καλα χιλιομετρα.
Μονο γραφε οπως πρεπει... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() καλώς όρισες στην μεγάλη παρέα και 'σύ!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες συν-Αφρικάνε.
Μη μασάς, τα παιδιά εδω έχουν αποδείξει πως (τουλάχιστον) για τα Africa τρέφουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια ![]() Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες.
Καλά ποστ. Το ότι έχεις africa, δεν είναι κακό. Οι 1200-άριδες είναι ραμουλιμέντα, οι άλλοι οκ είναι ![]() Βάλε και καμιά φωτό από το αφρικα να σε δούμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Γιώργο,
καλωσήρθες στην παρέα του GS Forum .... ![]() Kαλή διαμονή κοντά μας κ πολλές ασφαλείς βόλτες με την Africάνα σου ..... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, πάντα όρθιοι και με καλη παρεα !
(1. Ευτυχώς έχει διορθωτή, θα γέλαγε πολύς κόσμος, έχω να γράψω Ελληνικά πολλαααα χρόνια! το όρθιοι μου το έβγαζε ορτύκι ![]() (2. Δεν προλαβα να βαλω ένα τοστάκι και κατευθείαν 5 απαντήσεις αυτά ειναι !) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες. Σου εύχομαι πολλά και καλά χλμ με την AFRICA και ακόμα περισσότερα με το GS.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλωσόρισες Γιώργο. Βουρ για 1150...το αντρικό, ξέρεις!!! Καλά χιλιόμετρα σε δρόμο και forum!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Γιωργο καλως ηρθες στην παρεα ,και η africa ειναι ακομα για αντρες οπως και τα 1150
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|