![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ...!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ GS 1200 ΕΧΩ ΕΝΑN ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ F 800 GS. ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ "ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπήρχαν αρκετά μικροπροβληματάκια κυρίως στα πρώρα μοντέλα,που όμως μέσω της εγγύησης λύθηκαν εύκολα. Αν ο προηγούμενος κάτοχος έκανε όλες της ανακλήσεις της εταιρείας , δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Το μηχανάκι είναι άπαιχτο. Εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα ποτέ μηχανή μπόξερ με para-telelever (δεν ξέρω και πώς τα λένε) και με άξονα (μπλιάχ)
![]() Υ.Γ Περιμένω με αγωνία το900gs ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τσεκ στην αντιπροσωπεία για τις ανακλήσεις και μόνον............
το μηχανάκι (οχι μοτοσυκλέτα, μοτοσυκλέτα είναι το 1200 ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το έχω στα χέρια μου κοντά 20ημέρες,είναι 9/11 με 3800χλμ κ είμαι αρκέτα ευχαριστημένος κ προς το παρών καταλήγω πως είναι ένα μηχανάκι χρηστικό για πόλη,ταξίδι,βουνό,αρκετά ελαφρύ κ πιστέυω πως γκαζώνει καλά αμα του τα χώνεις!
Τωρα αξιοπιστία,προβλήματα δεν γνωρίζω ακόμα. Υ.Γ:Τρομερά οικονομικό σε βενζίνα. Last edited by panosv; 01-02-2012 at 15:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Το μονο μεμτο σημειο του ειναι οτι εχει φανατικους αναβατες. Το 800 τα σπαει
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ και 2 χρόνια που έχω το f800gs-2010 Απρίλιος- δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα....
|
|
|||
|
|||
![]()
εγο το εχω 2 χρονια μονο ρουλεμαν και μπαταρια μετα απο 40.000χλμ
|
|
|||
|
|||
![]()
ρε μουχριτσα εννοω οτι αμα το καβαλησεις γινεσαι φανατικος......το τελευταιο παρτο οπως θες........αχαχαχαχα
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Πράγματι μηχανάκι, γιατί ΚΑΙ την δουλειά σου κάνεις ΚΑΙ την κ@ύλ@ σου... άμα σε πάρουν τα χρόνια πάλι και δεν έχεις κ@ύλες... καλύτερα να πας κατευθείαν στο RT, που έχει και θερμαινόμενη σέλα (μπας και βοηθήσει ![]() ![]() ![]() Το μόνο κακό με το 800 είναι πως δεν μπορεί να κρύψει την μπυροκοιλιά όπως το 1200!!! ![]() |
![]() |
|
|