![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπερα σε ολους,
δυστυχώς μου διαρρηξαν το σπιτι και μου πηραν το δευτερο κλειδι απο ενα GS1200 που εχω. Η αντιπροσωπία μου ειπε να μου αλλαξει τον κωδικο του immobilizer ωστε να μην παιρνει μπρος. Το προβλημα ειναι οτι παρόλα αυτα θα ξεκλειδωνει το τιμονι και αν το εχουν σταμπαρει (επειδη μενω σε μικρη πολη) μηπως το ξεκλειδωσουν και το φορτωσουν πουθενα. Η BMW μου ειπε οτι για αλλαγη κλειδαριας θελουμε 900 ευρω γιατι παει πακετο με το συστημα ψεκασμου για ασφαλεια. Επειδη το ποσο ειναι εξωφρενικο, μηπως εχει κανεις καμια αλλη ιδεα?? ευχαριστω! |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| εργαλειοφορος trolley KRAFT MAN GERMANY με πολλα εργαλεια εντος | spyadve | Πωλήσεις γενικώς | 112 | 06-10-2012 23:29 |
| Τρία χρόνια φυλάκιση σε επιχειρηματία για οφειλές στο Δημόσιο | GeorgeP | Επικαιρότητα | 21 | 24-11-2011 19:56 |
| Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 23:14 |
| Μα.... τόση ζήλεια πια...?!? Τι τα θέλεις και τα σκαλίζεις...?!? | CPretenteriS | Χιούμορ | 19 | 28-01-2011 21:13 |
| Το Facebook ιδρύει ειδικό σώμα για την ασφάλεια των χρηστών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 15-12-2009 18:00 |