![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Πωλείται APRILIA MANA GT 850 σε υπεράριστη κατάσταση μοντέλο 11/2010 με 3893.Η μηχανή διαθέτει την πρωτοποριακή δυνατότητα οδήγησης σε αυτόματη(scooter)σειριακή με λεβιέ στο πόδι χωρίς συμπλέκτη και τέλος αλλαγή ταχυτήτων στο χέρι.Διαθέτει 7 ταχύτητες και έχει 3 χαρτογραφήσεις (sport,touring και rain)Επίσης έχει μαζί την γνήσια μπαγκαζιέρα με την βάση της στο χρώμα της μηχανης αξιάς 600€ Τιμή 6.000€ Τηλ:6944143889(Το δικό μου) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη καλοπούλητη...
![]() ξεχασες να γραψεις ότι έχει κ χειρόφρενο ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστός ο Χάρης,ευχαριστώ ,του αδερφού μου είναι και επειδή λόγω δουλειάς θα απουσιάσει εξωτερικό την δίνει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω δει απο κοντα μανα... δεν παιζετε απο σχεδιασμό, μια κουκλα...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πράγματι είναι εξαιρετική μηχανή σε σχεδιασμό τεχνολογία και οδηγική συμπεριφορά....
|
|
|||
|
|||
![]() Ξέχασα να πώ ότι έχει και ABS
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το αφεντικό τρελλάθηκε!
καλοπούλητη Γιάννη! |
|
|||
|
|||
![]() Ευχαριστώ φίλε Γιάννη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τρελό μηχανάκι, το έχω οδηγήσει αρκετές φορές.. Και γρήγορο, και εύκολο, και αυτόματο, μου άρεσε πολυ.. Αν είχε τη ζελατινα του RT αυτο θα είχα....
![]() καλοπουλητο φίλε μου. |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλησπέρα Mark , θα ηθελα να ρωτησω δυο-τρία πράγματα για την συγκεκριμενη μηχανη , επείδη ενδιαφέρομαι προσωπικά να την αγοράσω.
-Είναι καπου στην Αθήνα , ωστα να μπορέσω να την δω ? -Υπάρχει η δυνατότητα να πουληθεί με γραμμάτια , ή είναι οπωσδήποτε μετρητα ? Το τηλέφωνό μου είναι στην διάθεσή σου για οποιδήποτε διευκρίνηση . mail : autokio@ath.forthnet.gr Ευχαριστώ πολύ Γιώργος |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Aprilia SRV 850 | taksidiotis | Άλλες εταιρίες | 1 | 25-06-2012 05:47 |
διαφημιση aprilia | J-P-HELLAS | Αστεία Video | 10 | 14-02-2012 09:29 |
BMW VS APRILIA | J-P-HELLAS | Αστεία Video | 6 | 14-02-2012 09:26 |
MANA 850 GT | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 8 | 31-10-2009 12:28 |
H mana mou eipe ... | Bedouin | Ταξίδια στο εξωτερικό | 37 | 11-09-2009 11:08 |